خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آجیل

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 390
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
در نقطه مقابل، افراد چاق باید مصرف بادام را محدود کنند و در مصرف آن زیاده‌روی نکنند چون چاقی آنها به‌واسطه مصرف بیش از اندازه بادام، تشدید خواهد شد. افراد مبتلا به نقرس، برای خوردن بادام با محدودیت مواجه هستند و تا زمانی که با پزشک متخصص طب‌سنتی مشورت نکردند، نباید از بادام استفاده کنند چون با مصرف آن ممکن است دچار مشکل شوند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
خواص کشمش
یکی از خوراکی‌هایی که برخی از افراد از آن به‌عنوان آجیل استفاده می‌کنند،کشمش است که طبعی گرم و تر دارد.کشمش انواع مختلفی دارد که از دیدگاه طب‌سنتی، انتخاب نوع آن مهم است. یکی از خواص مهم کشمش، تقویت مغز محسوب می‌شود که البته برای بهره بردن از این خاصیت کشمش، مصرف آن را نباید محدود به ایام نوروز کرد و مصرف مستمر آن، به افراد توصیه می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
کشمش سبز که بافت گوشتی داشته باشد، پر خاصیت‌ترین کشمش از دیدگاه طب‌سنتی به حساب می‌آید. افراد چاق، بهتر است زیاد سراغ کشمش نروند و مصرف آن را محدود کنند ولی افراد لاغر می‌توانند براحتی از کشمش استفاده کنندچون به چاق‌شدن‌شان کمک می‌کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
کشمش نه‌تنها به چاق شدن کمک می‌کند، بلکه یک خوراکی مقوی نیز به حساب می‌آید به همین دلیل برای آن افرادی که دوران نقاهت بیماری را پشت سر گذاشتند، بسیار مفید است. یکی از ویژگی-های بسیار خوب کشمش، کمک به درمان دمل می‌تواند باشد البته برای بهره‌گیری از این خاصیت کشمش باید آن را به شکل خمیر درآورد و روی محل دمل گذاشت. برای این منظور باید مقداری کشمش را با زعفران و تخم مرغ ترکیب کرد و آن را به حالت خمیر درآورد.

بالا