خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آجیل

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 390
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
اجیل ها و خواصشان

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
اجیل یکی از پر مصرف ترین خوراکی ها در ایام عید است. هر یک از آجیل ها دارای خواص زیادی هستند که در اینجا به بیان خواص پر مصرف ترین آجیل ها می پردازیم.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
دیدگاه طب سنتی در مورد آجیل های عید

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
شیرینی، شکلات، آجیل، نقل و...، خوراکی‌هایی که در مهمانی‌ها، گل‌سرسبد مجلس هستند و کمتر کسی می‌تواند از خوردن آن‌ها صرف نظر کند. شیرینی و شکلات با وجود خوشمزه بودن‌شان، کار چندانی را برای ب*دن انجام نمی‌دهند ولی در نقطه مقابل آجیل‌ها، حسابی برای ب*دن مفید هستند و از خوردن آن‌ها در ایام نوروز، می‌توان نفع برد البته بهتر است که افراد مصرف آجیل‌های پر خاصیت را تنها به ایام نوروز، محدود نکنند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
به جرات می‌توان گفت که پسته، یکی از آجیل‌های پر طرفدار است که طبعی گرم و خشک دارد، البته برخی از افراد معتقدند که طبع پسته با توجه به نوع آن تعیین می‌شود ولی به‌طور کلی، نسبتا گرم و تر است. پسته خواص بسیار زیادی دارد که می‌توان به تقویت قوای ج*نس*ی، مقوی معده، ضد تپش قلب و ضدخفقان اشاره کرد

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
آن دسته از افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، کلیه‌هایشان کوچک شده، می‌توانند برای رفع مشکل خود از پسته استفاده کنند. خوردن پسته، به درمان سنگ کیسه صفرا کمک می‌کند، ضمن این‌که برای درمان کبد چرب نیز مفید است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
مبتلایان به بیماری‌های زخم معده و روده نیز می‌توانند از مصرف پسته نفع ببرند. خوردن پسته برای بسیاری از افراد مفید است با این حال، برخی از افراد نباید از آن استفاده کنند. برای مثال، مبتلایان به نقرس یا بیماران کلیوی باید از مصرف پسته بپرهیزند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
بادام، با طبع گرم و تر، یکی دیگر از آجیل‌های خوشمزه عید محسوب می‌شود.از بادام می‌توان به عنوان بازکننده مجاری ادراری استفاده کرد در نتیجه آن دسته از افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند، می‌توانند از بادام کمک بگیرند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
بادام در رفع مشکلات لثه و دندان و گلو مفید است علاوه بر این، به درمان یبوست نیز کمک می‌کند. افرادی که با مشکلضعف بینایی مواجه هستند، می‌توانند برای بهبود وضعیت خود از بادام استفاده کنند. افراد عصبی باید مصرف بادام را به صورت مستمر در برنامه غذایی خود داشته باشند چون به تقویت اعصاب کمک می‌کند. برای تقویت حافظه و اعصاب، می‌توان 10 عدد بادام را با یک قاشق عسل و آب در مخلوط‌کن ریخت و بعد از ترکیب شدن، میل کرد.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
بادام خواص دیگری هم دارد مثلا، تقویت‌کننده ج*نس*ی است و به تقویت حافظه نیز کمک می‌کند. آن دسته از خانم‌های باردار که به میزان کافی از بادام استفاده می‌کنند، نوزادان آرام‌تری خواهند داشت که به نسبت سایر نوزادان کمتر بی‌قراری و گریه می‌کنند. یکی دیگر از خواص بادام، چاق‌کنندگی آن به حساب می‌آید در نتیجه گزینه بسیار خوبی برای افراد لاغر است.

بالا