خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

وان شات وانشات میم مثل مرگ | FatiShoki کاربر انجمن تک‌رمان

ساعت تک رمان

ایا این وان‌ش*ات زیباست؟

• مجموع رای دهندگان
    5

بانو نقابدار

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-02
کیف پول من
12,413
نام وانشات: میم مثل مرگ
ژانر: ترسناک
نویسنده: FatiShoki کاربر انجمن تک‌رمان

برگرفته از شب تولد هارلی که به اتفاق دوستانش دور هم جمع شده‌اند. هنگام فوت کردن شمع متوجه می‌شوند که...

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بانو نقابدار

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-02
کیف پول من
12,413
با لبخند و دست به س*ی*نه‌، ل*ب‌های غنچه‌ایم رو به لبخند باز می‌کنم و به قیافه‌ی متعجبشون خیره می‌شم. تک خنده‌ای می‌کنم و رو به جک می‌گم:
ـ تو دیگه چرا؟ مگه تو از چیزهای ترسناک خوشت نمی‌اومد؟
با تعجب چشم‌های سبز رنگش رو از دیوارهایی که سراسر از آینه‌های براق و قدی پوشونده شدن، می‌گیره و به چشم‌های عسلی رنگم خیره می‌شه:
ـ هارلی تو دیوونه شدی؟ اینجا دیگه کجاست؟! این آینه‌ها چی‌ هستن؟
چشمش رو از من می‌گیره و با ترسی که از چشم‌هاش بازتاب می‌شه، دوباره به آینه‌ها نگاه می‌کنه. می‌خندم و دست‌هام رو از هم باز می‌کنم. می‌ذارمشون روی میز چوبی رو به روم و همینطور که نگاهم رو از خط‌خطی‌هایی که روی میز کشده شدن می‌گیرم، با شیطنت می‌گم:
ـ خواستم واستون یه شب فوق‌العاده رو مهیا کنم که عشق کنین.
بعد هم دست‌هام رو مثل چنگال گربه جلوی صورت‌هاشون می‌گیرم و با صدای ترسناکی می‌گم:
ـ یه شب فوق‌العاده ترسناک!
نینا دستم رو پس می‌زنه و با اخمی که مهمون ابروهای باریک و هلالی رنگش می‌کنه، صدای ترسیده‌اش رو صاف می‌کنه و رو به من می‌گه:
ـ هارلی خیلی مسخره‌ای! می‌دونی که من خیلی می‌ترسم!
می‌خندم و دستی به کمرم می‌زنم. با غرور چشمم رو از نینا که ترسوترین عضو اکیپمون هست می‌گیرم و رو به چشم‌های آبی و مغرور مایکل می‌دوزم. قد بلند و اندام لاغرش رو از نظر می‌گذرونم و همینطور که به موهای سیاه رنگش که به زور تافت و چسب بالای سرش نگهشون داشته خیره می‌شم، بهش می‌گم:
ـ تو نظری نداری مایکی؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا