بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تک رمانی های عزیز
احوالتون؟
امیدوارم همگی سالم و سلامت و صد البته خوش حال باشید
آقا دیگه زمینه سازی نمیخواد که بریم سر اصل مطلب ?
تک رمانی های عزیز
عید غدیر بر همه شما مبارک
«قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد»
«ایمان به جز از حب علی پایه ندارد»
«گفتم بروم سایه لطفش بنشینم»
«گفتا که علی نور بود سایه ندارد»
خب! خب! خب!
سید ها و سادات های انجمن دستاشون بالا من ببینم از چن نفر باید برای بچه ها عیدی بگیرم
از اونجایی که رویدادهای مهم بدون جایزه نمیشه ما برای کسانی که توی این رویداد بزرگ شرکت کنن نشان گذاشتیم چه نشان خوشگلی
ولی از اونجایی که سری قبلی یک سری افراد شرکت نکردن درست اما ما نشان رو بهشون دادیم این بار فقط به افرادی که درست و طبق شرایط شرکت کنن نشان داده میشه.
شرایط:
۱- تبریک عید به تک رمانی های گلمون
۲- یک آرزو که قابل گفتن باشه(میتونه صرفا برای خودتون باشه یا حتی دسته جمعی باشه که انشاالله به حق این شب بزرگ آرزوها و خواسته هممون برآورده بشه)
۳- الف)اگر دوست داشتید یک بیت شعر هم به مناسبت فردا بگذارید(اختیاری)
ب)اگر شعری که میکذارید از خودتون باشه ۱۰۰ لایک هم به شما اهدا میشه.
رعایت دو شرط اول الزامیه اما سومی اختیاری هست.
در صورت مسخره بازی و خ*را*ب کردن جو نه تنها نشان بهتون داده نمیشه بلکه جریمه هم میشید که اون رو الان نمیگم که چی هست.
امیدوارم هممون امشب یه عیدی خوب از آقا بگیریم.
آرزو من برای همه مردم جهان در این روزها سلامتی و تموم شدن زودتر این شرایط سخت هست و صبر برای خانواده هایی که از شرایط موجود ضربه های سنگین و جانسوزی خوردن.
یک آرزو دیگه هم دارم برای بچه هایی که توی کرونا پدرهاشون یا مادرهاشون رو از دست دادن
هیچ چیزی جای نبود والدین رو پر نمیکنه اما میتونیم براشون آرزو کنیم که بتونن راحت تر با این شرایط کنار بیان.
شاد باشید.
*تیم مدیریت انجمن تک رمان*
سلام خدمت تک رمانی های عزیز
احوالتون؟
امیدوارم همگی سالم و سلامت و صد البته خوش حال باشید
آقا دیگه زمینه سازی نمیخواد که بریم سر اصل مطلب ?
تک رمانی های عزیز
عید غدیر بر همه شما مبارک
«قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد»
«ایمان به جز از حب علی پایه ندارد»
«گفتم بروم سایه لطفش بنشینم»
«گفتا که علی نور بود سایه ندارد»
خب! خب! خب!
سید ها و سادات های انجمن دستاشون بالا من ببینم از چن نفر باید برای بچه ها عیدی بگیرم
از اونجایی که رویدادهای مهم بدون جایزه نمیشه ما برای کسانی که توی این رویداد بزرگ شرکت کنن نشان گذاشتیم چه نشان خوشگلی
ولی از اونجایی که سری قبلی یک سری افراد شرکت نکردن درست اما ما نشان رو بهشون دادیم این بار فقط به افرادی که درست و طبق شرایط شرکت کنن نشان داده میشه.
شرایط:
۱- تبریک عید به تک رمانی های گلمون
۲- یک آرزو که قابل گفتن باشه(میتونه صرفا برای خودتون باشه یا حتی دسته جمعی باشه که انشاالله به حق این شب بزرگ آرزوها و خواسته هممون برآورده بشه)
۳- الف)اگر دوست داشتید یک بیت شعر هم به مناسبت فردا بگذارید(اختیاری)
ب)اگر شعری که میکذارید از خودتون باشه ۱۰۰ لایک هم به شما اهدا میشه.
رعایت دو شرط اول الزامیه اما سومی اختیاری هست.
در صورت مسخره بازی و خ*را*ب کردن جو نه تنها نشان بهتون داده نمیشه بلکه جریمه هم میشید که اون رو الان نمیگم که چی هست.
امیدوارم هممون امشب یه عیدی خوب از آقا بگیریم.
آرزو من برای همه مردم جهان در این روزها سلامتی و تموم شدن زودتر این شرایط سخت هست و صبر برای خانواده هایی که از شرایط موجود ضربه های سنگین و جانسوزی خوردن.
یک آرزو دیگه هم دارم برای بچه هایی که توی کرونا پدرهاشون یا مادرهاشون رو از دست دادن
هیچ چیزی جای نبود والدین رو پر نمیکنه اما میتونیم براشون آرزو کنیم که بتونن راحت تر با این شرایط کنار بیان.
شاد باشید.
*تیم مدیریت انجمن تک رمان*