روانشناسی علائم افسردگی در بانوان

• نویسنده موضوع Zahra.Jafari
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 513
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
افسردگی زنان متاسفانه در دوره های مختلف زندگی زنان پدیدار می شود. افسردگی زنان بعد از بارداری ، زایمان و یائسگی و حتی بعد از ازدواج مشکلی است که زنان رادر سنین مختلف تهدید می کند. علت چه می تواند باشد.

اگر چه دو سوم بیمارانی که برای اختلالات افسردگی مشترک درمان می شوند, زنان هستند, اما هیچ مجموعه جامعی از دستورالعمل های طبابت مورد استفاده برای درمان زنان افسرده وجود ندارد.
در عوض, پزشکان سعی خواهند کرد تا زنان افسرده را براساس هر گونه تغییرات فیزیکی که منجر به افسردگی می شود, درمان کنند.
علاوه بر تغییرات هورمونی منحصر به فرد, افسردگی می تواند با همان شرایط, ژن ها, شرایط پزشکی, داروها و ویژگی های شخصیتی که باعث افسردگی در مردان می شود, ت*ح*ریک شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
چگونه افسردگی بر زنان تاثیر می گذارد؟

افسردگی فقط یک دوره کوتاه نیست که در آن احساس ناراحتی کنید ، این یک اختلال خلقی جدی است که می تواند زندگی روزمره شما را تحت تاثیر قرار دهد و تشخیص یا درمانش همیشه آسان نیست.

ممکن است حتی نفهمید که افسردگی دارید، تا زمانی که علائم را برای مدت طولانی تجربه کنید ؛ اگرچه ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد, اما زنان تقریباً دو برابر از مردان افسردگی را تجربه می کنند و زنان افسردگی را به صورت های متفاوتی تجربه می کنند.

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
برخی از علائم رایج افسردگی زنان عبارتند از:
  • ل*ذت نبردن از سرگرمی ها و علایق رایجی که یک بار داشتند و یا از این فعالیت ها راضی نیستند
  • قادر نبودن به تمرکز طولانی مدت
  • کاهش اشتها به طور مرتب
  • از دست دادن غیرعادی وزن در یک زمان
  • احساس ضعف یا ناتوانی
  • احساس گناه
  • احساس اینکه ارزشی ندارند و یا خوب نیستند
  • مضطرب و عصبانی بودن
  • از دست دادن احساس امید برای آینده
  • بدون علت خاصی گریه کردن
  • عدم توانایی خواب در شب ها
  • داشتن نوسانات روحی دراماتیک
  • داشتن افکاری درباره مرگ

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
تفاوت بین افسردگی مردان و زنان چیست؟
هم مردان و هم زنان افسردگی می گیرند. برخی از این تفاوت ها ناشی از تفاوت های هورمونی بین مردان و زنان است. زنان در طول تاریخ تغییرات هورمونیچشمگیری را تجربه می کنند:

_قاعدگی

_بارداری

_زایمان

_یائسگی

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
تفاوت های دیگری نیز می تواند توسط هنجارهای اجتماعی مختلف برای مردان و زنان ایجاد شود. در مکان هایی مانند ایالات متحده, انتظار می رود که مردان سخت باشند و همیشه نمی دانند چه احساسی دارند.

از طرف دیگر, انتظار می رود که زنان علناً ابراز احساسات کنند که این تمایل می تواند هم مردان و هم زنان را به بیان احساسات خود از افسردگی براساس آنچه که باور دارند، از نظر اجتماعی برای آن ها قابل قبول است را بگویند.

مردان برای ابراز احساساتشان ممکن است اینگونه عمل کنند:

_نشان دادن عصبانیت

_مردم را سرزنش می کنند

_دعوا کردن

_عادات مخرب مانند نوشیدن

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
زنان ممکن است:

_نشان دادن ناراحتی

_خودشان را سرزنش می کنند

_به عادات ناسالم مانند خوردن احساسی تبدیل شوند

با این حال, هر کسی افسردگی را متفاوت تجربه می کند, بنابراین ممکن است متوجه شوید که علائم شما در یک دسته قرار نمیگیرند. هم زنان و هم مردان احساس افسردگی خود را به گونه ای متفاوت بیان کنند که به عقیده آن ها درست ترین کار همان است.

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
چه چیزی می تواند موجب افسردگی در زنان شود؟
عوامل زیادی می توانند باعث افسردگی در زنان شوند. علاوه بر عوامل زیستی و روان شناختی، زنان به دلیل اتفاق های مهم زندگیشان مانند بارداری و زایمان، افسرده می شوند.

برخی از رایج ترین دلایل افسردگی زنان عبارتند از:

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
سندرم پیش از قاعدگی (PMS) قبل از پریودی:

اما مشخص نیست که دقیقا چه چیزی موجب افسردگی PMS می شود. تصور می شود که تغییر در هورمون های شما می تواند مواد شیمیایی مانند سروتونین را تحت تاثیر قرار دهد که به حالتتان کمک می کند.

علائم PMS معمولاً موقتی هستند. آن ها شامل احساس پف کردگی و سردرد هستند و احساس می کنید که پستان هایتان نرم و حساس است. افسردگی و اضطراب گاهی علائم PMS می باشد.

افسردگی همیشه نشانه PMS نیست. اما در برخی موارد، علائم PMS مانند اضطراب و تنش می تواند شدید باشد. در این مرحله، PMS می تواند به عنوان اختلال قبل از قاعدگی ناهنجار (PMDD) طبقه بندی شود. PMDD نوعی افسردگی در نظر گرفته می شود.

دانستن زمانی که شما معمولاً پریود می شوید، می تواند کمک کند تا تشخیص دهید که آیا PMS یا PMS می تواند به نشانه های افسردگی شما کمک کند یا خیر. می توانید تاریخ را روی تقویم علامت گذاری کنید.

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
افسردگی پریناتال در زنان:
این نوع افسردگی زمانی اتفاق می افتد که شما باردار هستید یا درست بعد از بچه دار شدن هستید. افسردگی بعد از زایمان معمولاً بعد از زایمان نامیده می شود. وقتی که باردار هستید و یا بعد از زایمان، هورمون های ب*دن شما به طور غیرقابل باوری ای تغییر می کنند.

این می تواند باعث تغییر حالت روحی شما برای تغییر و یا ایجاد علائم افسردگی شود.

این علائم عبارتند از :

• مشکل در خوابیدن
  • افکار خودکشی
  • و یا احساس عدم قادر بودن برای مراقبت از خودتان یا نوزادتان
  • چیزهایی که در زندگی شما اتفاق می افتد، مانند مسائل مربوط به ر*اب*طه، سقط جنین، یا احساس حمایت از طرف دوستان یا خانواده، می تواند باعث شود که در طی این زمان احساس افسردگی بیشتری بکنید.

Zahra.Jafari

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-23
لایک‌ها
1,409
امتیازها
73
کیف پول من
115
افسردگی یائسگی در زنان:

این نوع افسردگی زمانی اتفاق می افتد که شما یائسه شده اید. تغییرات هورمونی وقتی اتفاق می افتند که شما وارد مرحله پیش از یائسگی و در نهایت یائسگی می شوید. در نتیجه ممکن است که علائم افسردگی را در این زمان تجربه کنید.

رویدادهای زندگی در طی یائسگی مانند مسائل مربوط به روابط، استرس در محل کار و یا خانه و داشتن افسردگی پس از زایمان، همگی می توانند خطر ابتلا به علائم افسردگی در دوران بارداری را افزایش دهند.

بالا