خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ادویه‌ها درمان هر درد

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 445
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
خاصیت انواع ادویه های پرمصرف
ادویه ها با رایحه و رنگ های متنوع و خواص دارویی مختلف خود، بهترین چاشنی برای خوش طعم و خوش بو کردن غذا هستند. تنها هدف از مصرف ادویه طعم دار کردن غذا نیست بلکه ادویه ها موجب کاهش مصرف نمک هنگام طبخ می شوند. شما با اضافه کردن بهترین ادویه ها به غذای خود می توانید علاوه بر خوش طعم کردن غذا از فواید آنها برای سلامتی خود استفاده کنید

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
افزایش متابولیسم:تخم خردل
اضافه کردن خردل به تقویت متابولیسم و سوزاندن چربی کمک می کند یک قاشق چای خوری پودر تخم خردل خالص رامیل کنید بسیار انرژی زا است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
افزایش سوخت و ساز ب*دن :زیره
دو نوع از متداول ترین گونه های زیره در کشورزیره سیاه و سبز، هستند که از گذشته های دور، به همراه برنج پخته شده، مصرف می کردند.

زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ دارد و سبب هضم آسان غذا، افزایش سوخت و ساز ب*دن می شود. مصرف زیره در کنار ورزش و رژیم غذایی مناسب، می تواند به کاهش وزن کمک کند. زیره ادرار آور است و به دفع سنگ کلیه و مجاری ادرار کمک می کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
.تخم بادیان رومی
اگرچه مزه این ادویه شبیه به ریشه شیرین بیان است، اما مخلوط کردن آن با عسل و اضافه کردن به غذای پخته شده باعث خوش طعم شدن می شود. اگر تابستان میوه خشک شده مصرف می کنید، حتما کابینت آشپزخانه را با تخم بادیان پر کنید. به این ادویه آنیسید یا زیره سبز هم می گویند. با اضافه کردن این ادویه به وعده غذایی می توان سوء هاضمه، گلودرد، سرفه، یا حتی بیخوابی را درمان کرد. این ادویه شامل مقدار کافی آنتی اکسیدان است که عوامل ایجادکننده گلو درد را از بین می برد. بنابراین اضافه کردن آنیس به چای گیاهی باعث آرام شدن اعصاب و راحت خوابیدن می شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
فلفل سیاه

فلفل سیاه در غذاهای زیادی در سراسر جهان استفاده می شود. این ادویه طعمی خاص و ملایم را به غذا می دهد. فلفل سیاه یا همان فلفل را برای تزیین سالاد نیز استفاده می کند. اما افراد کمی خبر دارند که فلفل سیاه مقدار زیادی مواد مغذی دارد. پودر فلفل سیاه، سوء هاضمه، لختگی خون و نفخ را از بین می برد. این ماده همچنین ضد یبوست بوده و و اختلالات معده را درمان می کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
هل
هل در غذاهای آسیایی و دسرها زیاد استفاده می شود. این ادویه طعمی شیرین و تند دارد. اگرچه استفاده از هل به همراه عسل یا دارچین تندی آن را می گیرد. هل خواص ضدالتهابی داشته و التهابات سیستم تنفسی و گوارشی را برطرف می کند. بهبود سیستم گوارش یکی دیگر از خواص این ادویه می باشد. اگرچه برای مشکلات تنفسی توصیه می کنیم که به پزشک مراجعه کنید

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
فلفل قرمز
افراد عاشق غذای تند نمی توانند غذا را بدون فلفل قرمز تصور کنند. فلفل قرمز به فلفل هالپانو یا فلفل تند شبیه است. فلفل قرمز فواید زیادی برای سلامت فرد داشته و حاوی کپسای سین می باشد. ویژگیهای آنتی اکسیدانی و اسیدهای متفاوت درون آن باعث جلوگیری از عفونت گوش می شود. مطالعه ای پیشنهاد می دهد که برای مبارزه با آرتریت روماتیسم و ورم مفاصل از فلفل قرمز استفاده کنید. اگر مایلید از فواید بیشتری بهره مند شوید، می توانید برای افزایش فعالیت متابولیسمی بدنتان نیز از این ادویه استفاده کنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
پرک هندی
فلوس، پرک هندی یا فلوس چینی معمولا برای جایگزین کردن دارچین به فروش می رسد. اگرچه این ماده به خانواده هلو برمی گردد و مصارف دارویی و غذایی دارد. در درمان های سنتی، فلوس به طور گسترده برای درمان اسهال و استفراغ بکار می رود. فلوس خواص آنتی باکتریال و آنتی میکروبیال داشته که از عفونت های ویروسی جلوگیری می کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
میخک
ادویه گل میخک علاوه بر بوی مطبوع، سالیان زیادیست که برای طعم دهی غذا نیز استفاده می شود. در بیشتر قسمت های دنیا از این ادویه برای طبخ گوشت و غذاهای آبپز استفاده می کنند. این ادویه درد دندان را از بین می برد. مصرف این ادویه به طور منظم، حالت تهوع و استفراغ را از بین می برد. دفعه بعد اگر حالت تهوع داشتید، از ادویه گل میخک تازه استفاده کنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
کیپر
کیپر به دلیل مواد مغذی بالا و کالری پایین و همچنین طعم خاص خود طرفداران زیادی دارد. همچنین روغن های ضروری، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها نیز در این ادویه وجود دارد. کیپر منبع مناسبی از کورستین است. در درمان های سنتی، کیپر برای کاهش LDL بدون آسیب به سلامت فرد استفاده می شود. ترشی هایی که در آنها کیپر بکار رفته، باعث افزایش اشتها می شود.

بالا