خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی هواوی Y9 2019

• نویسنده موضوع Tobi_am
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 430
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Tobi_am

مدیر ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-25
کیف پول من
26,861
باتری ۴,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی گوشی Y9 2019‌ درکنار نمایشگر Full HD و پردازنده‌ی کم‌مصرف آن، نوید شارژدهی بسیاری خوبی می‌دهند. البته، نباید فراموش کرد بهینگی نرم‌افزار گوشی نیز تأثیر بسزایی بر مصرف باتری می‌گذارد. چینی‌ها مدعی هستند گوشی جدیدشان تا ۹ ساعت پخش فیلم یا اجرای بازی و ۶۵ ساعت استریم موسیقی و ۱۴ ساعت وب‌گردی با اتصال 4G می‌تواند کاربر را همراهی کند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Tobi_am

مدیر ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-25
کیف پول من
26,861
کرین ۷۱۰ دربرابر پردازنده‌ی میان‌رده‌‌ای همچون اسنپدراگون ۶۶۰، به‌ویژه درزمینه‌ی پردازش گرافیکی حرف چندانی برای گفتن ندارد؛ اما وای ۹ به‌لطف بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری EMUI 8.2، در اغلب کاربری‌های روزمره عملکرد نرم و روانی از خود به‌نمایش می‌گذارد. افزون‌براین، به دوربین وای ۹ ۲۰۱۹ باید اشاره کنیم که اکنون به‌مدد حسگر بهبودیافته و البته هوش مصنوعی، در وضعیت نوری مناسب عکس‌های رضایت‌بخشی ثبت می‌کند و در محیط‌های تاریک نیز، جزو بهترین‌های دسته‌ی اقتصادی قرار می‌گیرد.

به‌ ویژگی‌های یادشده باید شارژدهی طولانی‌مدت باتری را نیز اضافه کرد. وای ۹ ۲۰۱۹ در استفاده‌های نیمه‌سنگین به‌راحتی می‌تواند نزدیک به دو روز کاربر را همراهی کند. در حالت کلی، گوشی اقتصادی هواوی را باتوجه‌به برچسب قیمتی ۲۲۰ یورویی‌اش، محصولی ستودنی می‌دانیم؛ محصولی که باتوجه‌به وضعیت نامناسب بازار کشورمان، می‌تواند گزینه‌ی خرید بسیاری از افراد باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Tobi_am

مدیر ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-25
کیف پول من
26,861
نکات مثبت

• طراحی به‌روز
  • عملکرد نرم و روان به‌لطف پردازنده‌ی کرین ۷۱۰
  • دوربین با عملکرد کلی مناسب در روز و شب