خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی اسکالوپ مرغ

  • نویسنده موضوع AYDAW
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 127
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

AYDAW

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-01
نوشته‌ها
634
کیف پول من
3,491
Points
0
انجمن رمان نویسی
آشنایی با روش تهیه اسکالوپ مرغ
ابتدا س*ی*نه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوان‌ها و پو*ست را جدا می‌کنیم، هر قسمت را به‌صورت برش‌های طولی به 2 قسمت برش می‌دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن‌ها را پهن می‌کنیم...

مواد لازم
س*ی*نه مرغ: 1 عدد
قارچ: 3 عدد
سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: 2/1 لیوان
گوجه فرنگی بدون پو*ست: 1 عدد
آب: 2 قاشق غذاخوری
جعفری: 5 ساقه
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا س*ی*نه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوان‌ها و پو*ست را جدا می‌کنیم.
هر قسمت را به‌ صورت برش‌های طولی به 2 قسمت برش می‌دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن‌ها را پهن می‌کنیم (تکه‌های گوشت نباید سوراخ شوند)، مقداری از ادویه‌ها را با روغن مخلوط کرده و س*ی*نه‌های مرغ را داخل آن می‌گذاریم.
گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می‌دهیم.
سس گوجه فرنگی، پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری‌ها را خرد و اضافه می‌کنیم کمی تفت می‌دهیم و آب را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.
س*ی*نه‌های مرغ را پهن کرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می‌گذاریم، کناره‌های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه‌ها را می‌کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند.
رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می‌کنیم و با مابقی سس سرو می‌کنیم.

271548071206248169133254511613123417775193.jpg
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا