خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

نظرتون با ژانر تخیلی چیه؟

• نویسنده موضوع Shaghayeghrahimi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 373
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Shaghayeghrahimi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-04
کیف پول من
0
سلام نظرتون با ژانر تخیلی چیه؟ باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ چطور بهش پرداخته بشه؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
ژانر تخیلی ژانر مورد علاقه‌ی من بعد درامه و بنظرم باید کل بخش های اون رمان یا فیلم حالا هرچی کاملا از واژه‌ای به اسم تخیل پیروی کن!

جغد برفی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-07
کیف پول من
3,075
ژانر تخیلی ژانر مورد علاقه‌ی من بعد درامه و بنظرم باید کل بخش های اون رمان یا فیلم حالا هرچی کاملا از واژه‌ای به اسم تخیل پیروی کن!
نه تخیلی و نه درام ژانر برای کتاب به حساب نمی‌یان.
یه رمان که توش تخیل وجود داره می تونه فانتزی یا علمی تخیلی یا سوررئال یا مجیکال رئالیسم یا ... باشه. و درام محدوده گسترده‌تری داره و تقریبا به هر ژانری سرایت کرده. در واقع می‌شه گفت مهم‌ترین عنصر در هر رمانی با هر ژانری درام هست. و آثاری که فاقد درام هستن عمدتا سخیف یا غیرقابل تحملن.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
سلام نظرتون با ژانر تخیلی چیه؟ باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ چطور بهش پرداخته بشه؟

ژانر تخیلی رو قبلا خیلی دوست داشتم؛ اما در حال حاضر توی فضای مجازی بیشتر رمان‌های این ژانر واقعا چرت‌ن=/ کمتر رمانی خوبه.
از اسمش هویداست؛ باید تخیلی باشه گرچه که همه‌ی رمان‌ها از تخیل ما میاد ( جز چندتا) منظورم اینه که به جادو و از این چیزا پرداخته بشه؛ البته یه دلیلی هم اینجا باشه چون مثل فانتزی نیست =|

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
نه تخیلی و نه درام ژانر برای کتاب به حساب نمی‌یان.
یه رمان که توش تخیل وجود داره می تونه فانتزی یا علمی تخیلی یا سوررئال یا مجیکال رئالیسم یا ... باشه. و درام محدوده گسترده‌تری داره و تقریبا به هر ژانری سرایت کرده. در واقع می‌شه گفت مهم‌ترین عنصر در هر رمانی با هر ژانری درام هست. و آثاری که فاقد درام هستن عمدتا سخیف یا غیرقابل تحملن.
درست میگید ولی من برای ژانر کتاب تخیلی دیدم!

♡MRYMSD~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-25
کیف پول من
-10
ژانر تخیلی رو خیلی دوست ندارم اما بعضی اوقات میخونم!
و اینکه کسایی که تخیلی مینویسن واقعا نویسنده های توانا با تخیلات بسیار بسیار قوی هستند و برا همشون(به خصوص تک رمانی‌ها) ارزوی موفقیت دارم

یلدا نامور

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-08
کیف پول من
150
بنظرم داستان سوژه غیر تکرار باشه خوب هم نوشته بشه حتی تخیلی بایدجوری نوشته بشه باورپذیر باشه نویسندگان بزرگی تو غرب داریم نویسنده کتاب علمی تخیلی هستند حتی دانشمندان ناسا ازشون الهام میگیرند

بالا