خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی لیندی ویکسون | مدلینگ

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 338
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
لیندی ویکسون عکس لیندی ویکسون ویکی پدیا لیندی ویکسون به انگلیسی لیندی ویکسون ۲۰۱۶ لیندی ویکسون عکسهایلیندی ویکسون زیبا یک دختر ۱۷ سال ا که به عنوان زیباترین مدل سال ۲۰۱۶ انتخاب شده است وی به خاطر چهره زیبا و مدل ل**ب و فاصله بین دندان هایش مشهور شده است

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
بیوگرافی لیندی ویکسون

او به خاطر ل**ب هایش زیباترین دختر جهان انتخاب شد.‏از ۱۰ سالگی وارد دنیای مد شد. وی در نمایشهای مد پاییز و زمستان ۲۰۱۱ شرکت داشته استو از آژانس مد ماریلین به دنیای ‏مد معرفی شده است.لیندی ویکسون از ۱۰ سالگی وارد دنیای مد شد. وی در نمایشهای مد پاییز و زمستان ۲۰۱۱ شرکت ‏داشته است و از آژانس مد ماریلین به دنیای مد معرفی شده است.‏

در حال حاضر اطلاعات کاملی از لیندی ویکسون در اختیار ما نیست اما لیندی رانا اینگلند (به انگلیسی: Lynndie England)، (زاده ۸ نوامبر ۱۹۸۲) یک سرباز ذخیره در ارتش ایالات متحده امریکا است. لیندی از اعضای یازده نفری است که در سال ۲۰۰۵ از سوی دادگاه نظامی در ایالات متحده آمریکا برای شکنجه و سواستفاده از زندانیان در زندان ابوغریب بغداد محکوم گشت.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
لیندی ویکسون متولد ۱۲ آپریل سال ۱۹۹۴ است و در شهر آرکانزاس به دنیا آمده است. از ۱۰ سالگی وارد دنیای مد شد. وی در نمایشهای مد پاییز و زمستان ۲۰۱۱ شرکت داشته استو از آژانس مد ماریلین به دنیای ‏مد معرفی شده است.این مدل ۲۱ ساله چهره فوق العاده جذابی دارد و بخاطر فرم لبها و فاصله بین دندانهایش همه او را میشناسند.این دختر جوان آمریکایی با اینکه سن کمی دارد ولی در اکثر مجله ها یا لبها و یا دندان های او باعث شده تا دیگران را به سوی خود جلب کند و همین امر موقعیتی را برای برندهای مطبوعاتی و مد به وجود آورده که به وسیله ی ل**ب و دندان های لیندی کالای خود را تبلیغ کنند . در ادامه عکس های جدید لیندی ویکسون در سال ۲۰۱۵ را مشاهده نمایید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
لیندی ویکسون اهل شهر آرکانزاس است و از ۱۰ سالگی وارد دنیای مد شد. وی در نمایشهای مد پاییز و زمستان ۲۰۱۱ شرکت داشته استو از آژانس مد ماریلین به دنیای مد معرفی شده است. این دختر زیبا متولد ۱۲ آپریل سال ۱۹۹۴ است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
یلی از ما خیلی ها را دیده و یا میشناسیم که بسیار زیباتر از لیندی ویکسون و سایر افرادی که به همچین لقب هایی میرسند هستند و از این انتخاب ها و این لقب ها خیلی تعجب می کنیم و این در سراسر جهان و برای همه ما اتفاق می افتد.افراد بسیار زیادی در جهان این لقب هارا قبول ندارند اما به قول معروف همین است که هست… ما هم تنها نقل کننده خبرها هستیم.

بالا