۵. آرام باشید و استرستان را کنترل کنید
زندگی در شرایط فعلی استرسزا است. مراقب خود باشید تا بتوانید از کودکان خود حمایت کنید.
شما تنها نیستید
میلیونها انسان در سراسر جهان ترسهایی مشابه ترسهای شما دارند. با افرادی که میتوانید با آنها درباره احساسات خود صحبت کنید، تماس بگیرید. به صحبتهای آنها گوش کنید. از مرور رسانههای اجتماعی که باعث ایجاد ترس و دلهره میشوند، دوری کنید.
استراحت کنید
همه ما گاهی به استراحت نیاز داریم. زمانی که کودکان خواب هستند، کار سرگرم کننده یا آرامش بخشی برای خود انجام دهید. یک فهرست از فعالیتهای سالمی که دوست دارید تهیه کنید. شما استحقاق آن را دارید!
به کودکان گوش دهید
در برابر کودکان پذیرا باشید و به آنها گوش دهید. کودکان از شما الگو میگیرند. وقتی کودکان احساسات خود را با شما به اشتراک میگذارند، به آنها گوش دهید. احساس آنها را درک کنید و به آنها آرامش بدهید.
وقفه ایجاد کنید
تمرین یک دقیقهای زیر به تمدد اعصاب و ایجاد آرامش کمک میکند. زمانی که استرس دارید و یا مضطرب هستید، میتوانید این تمرین را انجام دهید.
گام اول: درموقعیت مناسبی قرار بگیرید
•مکان راحتی برای نشستن پیدا کنید، پاهایتان روی زمین دراز کنید ودستهایتان روی رانهایتان قرار دهید.
•در صورت تمایل، چشمهایتان را ببندید.
گام دوم: تفکر، احساسات، ب*دن
•از خودتان بپرسید: «در این لحظه به چه چیزی فکر می کنم؟»
•متوجه افکار خود باشید. توجه کنید آیا افکارتان مثبت هستند یا منفی.
•متوجه احساسات هیجانی خود باشید. توجه کنید آیا احساسات شاد دارید یا خیر .
•به ب*دن خود توجه کنید. ببینید آیا احساس ناراحتی میکنید و یا درعضلاتتان احساس انقباض میکنید؟
گام سوم: روی تنفس خود تمرکز کنید
•هنگام دم و بازدم به جریان تنفس خود گوش دهید.
•میتوانید دستتان را روی شکم قرار دهید و با هر تنفس، بالا و پایین آمدن آن را حس کنید.
•با خود تکرار کنید «همه چیز خوب است. هر اتفاقی بیافتد، حال من خوب است.»
•سپس مدتی تنها به تنفس خود گوش دهید.
گام چهارم: بازگشت
•به احساسی که در ب*دن خود حس می کنید، توجه کنید.
•به صداهای داخل اتاق گوش دهید.
گام پنجم: تعمق
•فکر کنید «آیا حس متفاوتی دارم؟»
•زمانیکه آماده هستید، چشمانتان را باز کنید.
انجام تکنیک ایجاد وقفه میتواند در مواقعی که کودک کار اشتباهی انجام داده و از این بابت از او خشمگین هستید، به شما کمک کند. این وقفه میتواند به ایجاد فرصتی برای آرامتر شدن کمک نماید. حتی چند نفس عمیق یا حس کردن زمین زیرپایمان میتواند به ایجاد تغییر کمک کند. حتی میتوانید چند لحظه از کودکان خود فاصله بگیرید.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان