این چه حرفیه عزیزم?خیلی خیلی ببخشید دوستان....اصلا فکر نمی کردم اینقدر طول بکشه
عزیزم
از هنرمندا (چه ایرانی چه خارجی) یکی رو اسم ببر که قبلا روش کراش داشتی یا درحال حاضر داری؟ (قول میدم سوال شخصی اخر باشه )
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!این چه حرفیه عزیزم?خیلی خیلی ببخشید دوستان....اصلا فکر نمی کردم اینقدر طول بکشه
عزیزم
از هنرمندا (چه ایرانی چه خارجی) یکی رو اسم ببر که قبلا روش کراش داشتی یا درحال حاضر داری؟ (قول میدم سوال شخصی اخر باشه )
اصلا موردی نداره هر چند تا خواستی بپرس ؛؟)) فقط بعدا دردسر نشه . ؛؟)) ..قبلا دوران دبیرستان....زیاد بودن...علی لهراسبی یادمه یکیش بود. سیاوش خیرابی الان نه طرفدارشون نیستماین چه حرفیه عزیزم?
فداتشماصلا موردی نداره هر چند تا خواستی بپرس ؛؟)) فقط بعدا دردسر نشه . ؛؟)) ..قبلا دوران دبیرستان....زیاد بودن...علی لهراسبی یادمه یکیش بود. سیاوش خیرابی الان نه طرفدارشون نیستم
مطمئن باش اگر رضایت بخش نبود اصلا عضو نمی شدم. در کل من محیط انجمنی رو بیشتر دوست دارم تا ت*ل*گرام. با بچه ها بیشتر در ارتباط هستم. دوست عزیزی این انجمن داره(نگین) هر موقع صفحه رو باز میکنم میبینم کلی عکس خوشگل واسم گذاشته. کلی ذوق می کنم با اینکه فعالیت ندارم ولی بچه ها هوامو دارن.... هرچند تصمیم دارم کار جدیدی شروع کنم ولی فعلا خیلی درگیر شدم و انشالله به زودیفداتشم
نه بابا یه گفتگوی دوستانه است دردسر نمیشه.
اوه سیاوش خیرابی کراش منم بود
یه سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده.
جو انجمن چطوره؟ کلا انجمن رو میپسندی یا نه بدون رودربایستی بگو راحت باش
اخه روزی که دعوتت کردم به انجمن همه اش میترسیدم بعدش از انجمن خوشت نیاد البته با حمایت هایی که کردی حدس میزنم راضی باشی امیدوارم حدسم درست باشه
عزیزدلمی که?مطمئن باش اگر رضایت بخش نبود اصلا عضو نمی شدم. در کل من محیط انجمنی رو بیشتر دوست دارم تا ت*ل*گرام. با بچه ها بیشتر در ارتباط هستم. دوست عزیزی این انجمن داره(نگین) هر موقع صفحه رو باز میکنم میبینم کلی عکس خوشگل واسم گذاشته. کلی ذوق می کنم با اینکه فعالیت ندارم ولی بچه ها هوامو دارن.... هرچند تصمیم دارم کار جدیدی شروع کنم ولی فعلا خیلی درگیر شدم و انشالله به زودی
این چه حرفیه عزیزم ❤بازم عذر میخوام بابت تاخیری که به وجود اومد.... ? ? ? ? و در مورد طرفدار...راستش به قدری خودمو اون بالا ها نمی بیینم تا خواننده ها رو به عنوان طرفدار اسم ببرم....به عنوان دوست و حامی خیلی خیلی ممنون ازمحبتی که نسبت به من دارید.
محبت دارید ? حرف اخر...ارزو موفقیت و سربلندی برای تمام دوستاناین چه حرفیه عزیزم ❤
عزیزی که?
تمامی نویسنده ها خوب و محبوب هستن و همینطور عزیز اما تواضع و فروتنی که تو داری یه چیز دیگه است و همین بیشتر محبوبت کرده❤
و حرف آخر؟
عزیزی❤محبت دارید ? حرف اخر...ارزو موفقیت و سربلندی برای تمام دوستان
خواهش میکنم....این چه حرفیه باعث افتخاره و خیلی ل*ذت بردم از سوالا .... ? ? ? ? ? ?عزیزی❤
ببخش که وقتت رو گرفتم و ممنون بابت وقتی که گذاشتی و به سوالات پاسخ دادی آرزوی موفقیت روزافزون برات دارم انشاالله در تمامی مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی عزیزم❤