با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
در نظر گرفتن تاثیر پشهها، شاید انتظار برود که توجهی بیش از این را به خود جلب کنند. در حالی که کوسهها سالانه کمتر از ۱۲ نفر را میکشند و در ایالات متحده امریکا یک برنامه تلوزیونی هفتگی به آنها اختصاص داده شده است.
اگر من فکر کنم که چیزی نامناسب است یا فقط باعث اتلاف وقت میشود، آن را دورمیاندازم. این زمان است که برای من اهمیت دارد. ممکن است که در طول جلسات، شما بارها جملهی" این احمقانهترین ایدهایست که تا به حال شنیدهام"، را از من بشنوید.
شما باید در ر*اب*طه با اینکه دولت یک ابزارسنگین و غیر دقیق است، واقعبینی مطلق داشته باشید و بدون توجه دائم افراد شایسته با معیارهای حقیقی، کارها به درستی انجام نمیشود.
این موضوع بسیار شگفت انگیز است که از جهانی که کامپیوترها بسیار کم و غیرمعروف بودند، وارد دنیایی شوی که کامپیوترها در تمام کارهای هر روزه ما حضور دارند. این رویایی بود که من دوست داشتم آن را به واقعیت تبدیل کنم و گمان میکنم که تا حد زیادی آن را عملی ساختهام.
کامپیوترها جهان را در هر زمینهای بتوانید فکر کنید تغییر دادهاند. این وسایل تحولات و پیشرفتهای شگفتانگیزی در ارتباطات، همکاری و بهرهوری داشتهاند و علاوه بر آن انواع جدیدی از سرگرمی و رسانههای اجتماعی را به همراه آوردهاند. .
مهمترین کاری که من انجام دادهام، تلاش برای پیشرفت کامپیوترها بوده است. این چیزی است که من درنوجوانی و در دهه بیست و سی زندگیام پرورش داده ام، و حتی قبل از انجام این کار به ازدواج فکر نکرده بودم زیرا کار بخش بزرگ و پراهمیتی از زندگی من بوده و هست.