خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای «مِنِه مِن»

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 143
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,550
کیف پول من
-20,553
Points
0
اهالی ترکیه به صبحانه و محتویات میز صبحانه اهمیت زیادی می‌دهند. از انواع سوسیس و کالباس گرفته تا زیتون و پنیر و سبزیجات مختلف و البته چای شیرین. اگر تا به حال املت یونانی، املت فرانسوی، املت ایتالیایی و البته املت ایرانی با رب یا گوجه فرنگی را امتحان کرده‌اید بد نیست بدانید یکی از خوشمزه‌ترین صبحانه‌های ترکیه‌ای هم املت «مِنِه مِن» (Menemen) است.

طرز تهیه‌ی املت پنیری ترکیه‌ای منه من


یک املت پنیری لذیذ و مقوی که مخلفات ساده‌ای دارد. املت منه من برای ترک‌ها مثل املت گوجه فرنگی یا ربی قهوه‌خانه‌ای ایرانی‌هاست که برای تمام وعده‌های غذایی در طول روز کاربرد دارد. طرز تهیه املت پنیری ترکیه‌ای مِنِه مِن به علاوه طرز تهیه ۱۰ املت فوق‌العاده خوشمزه و حرفه‌ای ایرانی را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • پیاز: ۱ عدد ریز
  • گوجه فرنگی خرد شده: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • سیر: ۴ حبه متوسط و رنده شده
  • فلفل سبز قلمی شیرین: ۳ عدد
  • پیازچه: ۳ عدد (هم از قسمت سبز پیازچه استفاده کنید و هم سفید)
  • نمک: ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه‌ی املت پنیری ترکیه‌ای منه من


طرز تهیه

پو*ست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و آن‌ها را ریز خرد کنید یا پوره کنید (اگر می‌خواهید پوره کنید لازم نیست پو*ست بگیرید). پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. کمی که پیاز تفت خورد و سبک شد فلفل سبز‌های نگینی خرد شده را هم اضافه کنید و با بقیه محتویات ماهیتابه تفت دهید. سیر‌های رنده شده را هم اضافه کنید.

بوی سیر‌ها که بلند شد پیازچه‌های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا گوجه فرنگی‌های بدون پو*ست و نگینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. درب تابه را ببندید تا گوجه‌ها بپزند و آب‌شان کشیده شود. ترک‌ها املت منه من را با گوجه آبدار درست می‌کنند، اما این به سلیقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه‌ی املت پنیری ترکیه‌ای منه من


بعد از اینکه مقدار پخت گوجه فرنگی‌ها به میزان دلخواه رسید تخم مرغ‌ها را به صورت درسته در املت بشکنید یا اینکه در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را هم بزنید و سپس اضافه کنید. میزان عسلی یا سفت شدن تخم مرغ‌ها هم به سلیقه شما بستگی دارد.

املت مِنهِ مِن را با سبزیجات تازه، فلفل چیلی یا چند قطره روغن زیتون تزیین می‌کنند. در برخی دستورات هم اضافه کردن سوجوک (یا سوسیس معمولی)، پاسترما (گوشت خشک گاو) و پنیر پیتزا یا پارمسان آمده است. برای استفاده از سوسیس یا پاسترما قبل از اضافه کردن تخم مرغ آن‌ها را سرخ کنید و سپس به مخلفات داخل ماهیتابه اضافه کنید و تخم مرغ‌ها را روی آن بشکنید.

یک روش دیگر درست کردن املت فوق‌العاده خوشمزه منه من ترکیه‌ای این است که تمام مخلفات را جداگانه آماده کنید، تخم مرغ‌ها را هم جداگانه نیمرو کنید و بعد از آماده شدن همه را کنار خود بچینید.

انجمن رمان نویسی
دانلود رمان​
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا