خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

آشپزی طرز تهیه‌ی تارت خرما، ماه رمضان

• نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 165
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
کیف پول من
-116
۱. تارت خرما
تارت خرما یکی از دسر‌های خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان دسر ماه رمضان، همراه با چای سرو شود.

مواد لازم
شیر1 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه
تخم مرغ8 عدد
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
آرد1 پیمانه
شکر3 قاشق غذاخوری
خرما500 گرم
مغز گردوی کوبیده500 گرم
دارچین و هل کوبیدهاز هر کدام 1 قاشق مرباخوری

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
کیف پول من
-116
طرز تهیه:
  1. تخم مرغ‌ها را خوب بزنید، سپس شکر را اضافه کرده و با هم بزنید تا کرم رنگ شود.
  2. به ترتیب روغن، شیر، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید، سپس آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر سفت شود.
  3. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
  4. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید، وردنه را روی لبه قالب بغلطانید و حاشیه اضافه خمیر را بردارید.
  5. خرما را با یک لیوان آب و هل روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس هسته و کلاهک آن را جدا کرده و با همان آب خوب بکوبید یا در غذاساز بریزید تا له شود.
  6. مغز گردوی خرد شده و دارچین را به خرما اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و روی خمیر پهن شده کف قالب بریزید.
  7. روی آن را با خلال بادام و مغز گردو تزیین کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
کیف پول من
-116
تارت خرما، دسر ماه رمضان

بالا