خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی افطاری روز؛ آش شله قلمکار

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 140
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,550
کیف پول من
-20,553
Points
0
آش شله‌قلمکار را در ماه رمضان درست کنیم و با طعم جذاب‌اش افطار کنیم. آش شله‌قلمکار همیشه جزو سخت‌ترین غذا‌ها بوده و معمولا کمتر کسی آن را در وعده‌های غذایی می‌گنجاند. هم سخت است هم مواد اولیه زیادی دارد و هم زمان طبخ آن طولانی است. برای همین هم هست که آش شله‌قلمکار را مخصوص نذری‌ها و بعضی مراسم‌های خاص می‌دانیم. با این حال درست‌کردن هر غذایی در خانه حال و هوای دیگری دارد و می‌شود هر چند وقت یک بار دست به کار شد و آش شله‌قلمکار درست کرد. ماه رمضان هم بهترین فرصت برای درست‌کردن این آش خوشمزه و لذیذ است.

طرز تهیه آش شله‌قلمکار برای ماه رمضان؛ جذاب مثل آشپزی ایرانی


مواد لازم:

  • پیاز: ۴ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • برنج: ½ لیوان
  • نخود: ½ لیوان
  • عدس: ۱ لیوان
  • گندم: ½ لیوان
  • لوبیا چیتی: ½ لیوان
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم
  • کشک: به اندازه کافی
  • گوشت بدون استخوان: ۲۵۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه آش شله‌قلمکار برای ماه رمضان؛ جذاب مثل آشپزی ایرانی


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا برای اینکه نفخ حبوبات از بین برود نخود و لوبیا را جداگانه در کاسه‌ای می‌ریزیم و روی آن‌ها آب می‌گیریم و به مدت ۶ ساعت اجازه می‌دهیم تا خیس بخورند. بهتر است ۲ الی ۳ مرتبه در این ۶ ساعت آب آن‌ها را بیرون بریزیم و مجددا آب روی حبوبات بگیریم. می‌توانید از شب حبوبات را خیس کنید تا صبح آبکش کنید. سپس ۳ تا از پیاز‌ها را پو*ست می‌گیریم و آبکش می‌کنیم و به صورت خلالی خرد می‌کنیم و در تابه‌ای بزرگ روغن می‌ریزیم و روی حرارت کم می‌گذاریم تا د*اغ شود.

۲. بعد پیاز را در روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا نرم و طلایی رنگ شود و در بشقابی پیاز‌های سرخ شده را می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم. آن وقت گندم را می‌شوییم و آبکش می‌کنیم و در قابلمه‌ای می‌ریزیم و ۵ لیوان آب روی آن می‌ریزیم.

۳. حرارت را ملایم می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا پخته شود. نخود را در قابلمه‌ای می‌ریزیم و روی آن آب می‌گیریم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. پس از گذشت ۱ ساعت از پخت، لوبیا را نیز آبکش می‌کنیم و به نخود اضافه می‌کنیم تا با هم خوب مغز پخت شوند.

۴. گوشت را می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می‌کنیم و در قابلمه‌ای می‌ریزیم و روی آن چند لیوان آب سرد می‌ریزیم و پیاز باقیمانده را به همراه سیر پو*ست می‌گیریم و پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم و داخل گوشت قرار می‌دهیم.

۵. روی حرارت می‌گذاریم تا با حرارت ملایم گوشت پخته شود. عدس را در کاسه‌ای می‌ریزیم و روی آن آب می‌گیریم تا به مدت ۱ساعت خیس بخورد. پس از اینکه گوشت پخت، گوشت‌ها را از آب گوشت جدا می‌کنیم و آب گوشت را صاف می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

۶. گوشت‌ها را ریش ریش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. برنج را تمیز می‌شوییم و در قابلمه‌ای بزرگ می‌ریزیم و عدس را آبکشی می‌کنیم و به برنج اضافه می‌کنیم و ۶ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ابتدا زیاد می‌گذاریم تا به جوش بیاید

۷. بعد حرارت را ملایم می‌کنیم تا عدس و برنج نرم شوند. سبزی این آش اسفناج، مرزه، ریحان، جعفری، نعناع و گشنیز است که به مقدار یکسان از هر کدام در آش استفاده می‌کنیم که سبزی‌ها را از قبل پاک می‌کنیم و می‌شوییم و آبکش می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می‌کنیم.

۸. البته می‌توانیم در خردکن نیز سبزی‌ها را بریزیم تا خرد شوند. پس از پخت برنج و عدس، قبل از اینکه سبزی‌ها را به مواد بیفزاییم کمی نمک روی مواد می‌ریزیم و بعد سبزی‌ها را به قابلمه اضافه می‌کنیم (تا رنگ سبزی تا جای ممکن تغییر نکند)

۹. تقریبا ۲۰ دقیقه زمان کافی است تا سبزی‌ها نرم شوند، آن وقت نخود و لوبیا و گندم پخته شده را نیز اضافه می‌کنیم و گوشت‌های ریش شده و آب گوشت را نیز اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها را نیز می‌افزاییم که شامل زردچوبه، نمک و فلفل سیاه است.

۱۰. نصف پیاز د*اغ را نیز داخل آش می‌ریزیم و آب جوش به مواد اضافه می‌کنیم. در قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت آش خوب بپزد و لعاب‌دار شود. آش آماده شده را در کاسه‌ای بزرگ می‌کشیم و با نعناع د*اغ و کشک و پیازداغ تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه آش شله‌قلمکار برای ماه رمضان؛ جذاب مثل آشپزی ایرانی

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا