کتلت رشتی
مواد اولیه :
*گوشت چرخ كرده 100 گرم
*سيبزميني (براي تزيين) و پیازو تخم مرغ يك عدد
*سيبزميني 500 گرم
*رب گوجهفرنگي و آبغوره سه قاشق غذاخوري
*پيازداغ دو قاشق غذاخوري
*نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
*گوجهفرنگي سه عدد
*عصاره زعفران اليت به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سيبزميني را پو*ست گرفته و بعد از شستن درون گوشت رنده ميكنيم. پياز را نيز رنده كرده و به گوشت اضافه ميكنيم. به مخلوط تخممرغ نمك، فلفل و زردچوبه افزوده و خوب هم ميزنيم. وقتي مواد کاملا مخلوط شدند، هم رفت به اندازه يك گلوله از آن برداشته در كف دست به صورت بيضي پهن ميكنيم. دور كتلت را با دو انگشت دست صاف كرده و در روغن سرخ ميكنيم. شش عدد كتلت از اين مواد به دست ميآيد.
سيبزمينيها را به صورت خلالي درشت و يك شكل خرد كرده و در روغن سرخ ميكنيم. مراقب باشيد كه سيبزمينيها له نشوند. سيبزمينيهاي سرخ شده را در ظرفي گذاشته و درون تابه رب گوجهفرنگي را سرخ ميكنيم. بعد از اينكه رب خوش رنگ شد پياز د*اغ، آبغوره، نمك و فلفل به آن ميافزاييم. بعد از دو دقيقه، سه ليوان آب جوش همراه عصاره زعفران اليت در تابه ميريزيم. بعد از دو دقيقه که سس جوشيد، كتلت، سيبزميني و گوجهفرنگي خرد شده را در آن ميريزيم تا زماني كه گوجهها بپزد.
مواد اولیه :
*گوشت چرخ كرده 100 گرم
*سيبزميني (براي تزيين) و پیازو تخم مرغ يك عدد
*سيبزميني 500 گرم
*رب گوجهفرنگي و آبغوره سه قاشق غذاخوري
*پيازداغ دو قاشق غذاخوري
*نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
*گوجهفرنگي سه عدد
*عصاره زعفران اليت به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سيبزميني را پو*ست گرفته و بعد از شستن درون گوشت رنده ميكنيم. پياز را نيز رنده كرده و به گوشت اضافه ميكنيم. به مخلوط تخممرغ نمك، فلفل و زردچوبه افزوده و خوب هم ميزنيم. وقتي مواد کاملا مخلوط شدند، هم رفت به اندازه يك گلوله از آن برداشته در كف دست به صورت بيضي پهن ميكنيم. دور كتلت را با دو انگشت دست صاف كرده و در روغن سرخ ميكنيم. شش عدد كتلت از اين مواد به دست ميآيد.
سيبزمينيها را به صورت خلالي درشت و يك شكل خرد كرده و در روغن سرخ ميكنيم. مراقب باشيد كه سيبزمينيها له نشوند. سيبزمينيهاي سرخ شده را در ظرفي گذاشته و درون تابه رب گوجهفرنگي را سرخ ميكنيم. بعد از اينكه رب خوش رنگ شد پياز د*اغ، آبغوره، نمك و فلفل به آن ميافزاييم. بعد از دو دقيقه، سه ليوان آب جوش همراه عصاره زعفران اليت در تابه ميريزيم. بعد از دو دقيقه که سس جوشيد، كتلت، سيبزميني و گوجهفرنگي خرد شده را در آن ميريزيم تا زماني كه گوجهها بپزد.