خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی مرغ شکم پر آلو وناردون

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 165
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
مرغ شکم پر آلو وناردون
مرغ شکم پر آلو وناردون
مواد اولیه :
*مرغ يك عدد
*آلوجنگلي نصف پيمانه
*گردوخردشدهو رب نارنج هر کدام 1/4پيمانه
*زرشك و پیاز د*اغ هر کدام دو قاشق سوپخوري
*نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
*زعفران آب كرده يك قاشق سوپخوري
*سير، پياز و فلفل دلمه‌اي از هر كدام يك عدد
*ناردون (انار خشك) سه قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
ابتدا مرغ را شسته بعد نمك فلفل، زردچوبه و رب نارنج به آن مي‌زنيم. سپس آن را به مدت سه الي چهار ساعت كنار مي‌گذاريم تا كاملا مزه‌دار شود. آلوجنگلي شسته شده زرشك، پياز د*اغ، گردو و ناردون را مخلوط نموده به اين مواد نمك و فلفل مي‌زنيم. بعد اين مخلوط را داخل شكم مرغ ريخته و شكم مرغ را با نخ و سوزن مي‌دوزيم.
سپس روي مرغ را با قلم‌مو به آب زعفران آغشته نموده كمي روغن روي مرغ مي‌زنيم. بعد در قابلمه مناسبي مرغ را از قسمت سينه قرار داده، در كنار آن سير، پياز و فلفل دلمه‌اي خرد شده دو الي سه ليوان آب و رب نارنج اضافه مي‌كنيم. بعد روي قابلمه را با فويل مي‌پوشانيم. فراموش نكنيد كه بر روي فويل دو سوراخ ايجاد كنيد. قابلمه را در كف فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك الي دو ساعت مي‌گذاريم تا مرغ بپزد. بعد از گذشت يك ساعت و نيم يك چاقوي تيز را در قسمت‌هاي ران و سينه‌مرغ فرو كرده تا متوجه شويم كه مرغ پخته است يا نه. سپس فويل را برداشته و اجازه مي‌دهيم مرغ درون فر طلايي رنگ شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا