- تاریخ ثبتنام
- 2020-03-22
- نوشتهها
- 642
- لایکها
- 1,497
- امتیازها
- 73
- محل سکونت
- دنیای مردگان
- کیف پول من
- -83
- Points
- 0
سوپ تند سبزیجات
مواد لازم:
* ۴۵۰گرم بادمجان خرد شده
* دو عدد پیاز خرد شده
* سه حبه سیر خرد شده
* دو عدد کدوی متوسط حلقه شده
* دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
* دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
* نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده
* یک قاشق مربا خوری فلفل
* دو قاشق مربا خوری پونه
* یک قاشق مربا خوری تخم رازیانه
*یک فنجان و نیم لوبیا سفید
* یک فنجان و نیم لوبیا چشم بلبلی
* سه قاشق غذاخوری آبلیمو ترش
* یک قاشق مرباخوری شکر
* یک سوم فنجان گشنیز خرد شده
طرز تهیه :
بادمجان های خرد شده را در دو قاشق مرباخوری روغن زیتون سرخ کرده و سپس در ظرف را برای نیم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذارید. در تابه دیگر سه قاشق روغن زیتون ریخته و سپس پیازها را برای چهار دقیقه در آن تفت دهید .پس از آن سیر را برای یک دقیقه اضافه کنید و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بیفزایید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را بخوبی خرد کرده و با تخم رازیانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند لیوان آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی با هم بپزد. سپس لوبیاهای پخته شده را با آبلیمو ، شکر و گشنیز، نمک و فلفل و بقیه مواد آمیخته کنید.
مواد لازم:
* ۴۵۰گرم بادمجان خرد شده
* دو عدد پیاز خرد شده
* سه حبه سیر خرد شده
* دو عدد کدوی متوسط حلقه شده
* دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
* دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
* نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده
* یک قاشق مربا خوری فلفل
* دو قاشق مربا خوری پونه
* یک قاشق مربا خوری تخم رازیانه
*یک فنجان و نیم لوبیا سفید
* یک فنجان و نیم لوبیا چشم بلبلی
* سه قاشق غذاخوری آبلیمو ترش
* یک قاشق مرباخوری شکر
* یک سوم فنجان گشنیز خرد شده
طرز تهیه :
بادمجان های خرد شده را در دو قاشق مرباخوری روغن زیتون سرخ کرده و سپس در ظرف را برای نیم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذارید. در تابه دیگر سه قاشق روغن زیتون ریخته و سپس پیازها را برای چهار دقیقه در آن تفت دهید .پس از آن سیر را برای یک دقیقه اضافه کنید و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بیفزایید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را بخوبی خرد کرده و با تخم رازیانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند لیوان آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی با هم بپزد. سپس لوبیاهای پخته شده را با آبلیمو ، شکر و گشنیز، نمک و فلفل و بقیه مواد آمیخته کنید.