نوشابه بدون قند موجب پوسیدگی دندان می شوند
محققان می گویند، ترکیب شیمیایی اسیدها در برخی نوشابه های بدون قند به اندازه نوشابه های شیرین مضر است و موجب پوسیدگی دندان می شود.
قند با تامین انرژی باکتری ها، موجبات تکثیر آنها و ساخت جرم بر سطح دندان را فراهم می کند و به این ترتیب سرعت پوسیدگی دندان را افزایش می دهد.
محققان دانشگاه ملبورن می گویند: کاهش مصرف قند موجب کاهش خطر پوسیدگی دندان نمی شود چراکه مخلوط مواد شیمیایی و اسیدهای موجود در خوراکی ها و نوشابه های بدون قند می تواند همان اثر نوشابه های شیرین را داشته باشد.
پوسیدگی دندان زمانی بروز می کند که اسید، بافت سخت دندان را حل می کند.
محققان در یک مطالعه 23 نو*شی*دنی مختلف از جمله نوشابه های بدون الـ*کـل و نوشابه های ورزشی را مورد بررسی قرار دادند.
آنها متوجه شدند نوشابه های حاوی مواد افزودنی اسیدی و نوشابه هایی که سطح (pH) پایینی دارند، حتی اگر بدون قند نیز باشند، آسیب قابل توجهی به مینای دندان می زنند.
این مطالعه نشان داد که بیشتر نوشابه های بدون الـ*کـل و نوشابه های ورزشی، 30 تا 50 درصد موجب نرم شدن مینای دندان می شوند.
همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، نوشابه های شیرین و نوشابه های بدون قند مانند آب های معدنی طعم دار باعث کاهش قابل توجه سطح مینای دندان می شود و در این زمینه تفاوت قابل توجهی میان این دو گروه نوشابه نیست.
همچنین از هشت نوشابه ورزشی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند، همه نوشابه ها به غیر از 2 نوشابه ای که کلسیم بیشتری داشتند، باعث کاهش مینای دندان شدند.
محققان می گویند، ترکیب شیمیایی اسیدها در برخی نوشابه های بدون قند به اندازه نوشابه های شیرین مضر است و موجب پوسیدگی دندان می شود.
قند با تامین انرژی باکتری ها، موجبات تکثیر آنها و ساخت جرم بر سطح دندان را فراهم می کند و به این ترتیب سرعت پوسیدگی دندان را افزایش می دهد.
محققان دانشگاه ملبورن می گویند: کاهش مصرف قند موجب کاهش خطر پوسیدگی دندان نمی شود چراکه مخلوط مواد شیمیایی و اسیدهای موجود در خوراکی ها و نوشابه های بدون قند می تواند همان اثر نوشابه های شیرین را داشته باشد.
پوسیدگی دندان زمانی بروز می کند که اسید، بافت سخت دندان را حل می کند.
محققان در یک مطالعه 23 نو*شی*دنی مختلف از جمله نوشابه های بدون الـ*کـل و نوشابه های ورزشی را مورد بررسی قرار دادند.
آنها متوجه شدند نوشابه های حاوی مواد افزودنی اسیدی و نوشابه هایی که سطح (pH) پایینی دارند، حتی اگر بدون قند نیز باشند، آسیب قابل توجهی به مینای دندان می زنند.
این مطالعه نشان داد که بیشتر نوشابه های بدون الـ*کـل و نوشابه های ورزشی، 30 تا 50 درصد موجب نرم شدن مینای دندان می شوند.
همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، نوشابه های شیرین و نوشابه های بدون قند مانند آب های معدنی طعم دار باعث کاهش قابل توجه سطح مینای دندان می شود و در این زمینه تفاوت قابل توجهی میان این دو گروه نوشابه نیست.
همچنین از هشت نوشابه ورزشی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند، همه نوشابه ها به غیر از 2 نوشابه ای که کلسیم بیشتری داشتند، باعث کاهش مینای دندان شدند.