به نام حق
سلام وقت بخیر، ممنون از شما که چنین امکانی را فراهم کردید تا قلم خودمون را بسنجیم.
درخواست تگ برای رمان برده ی عشق دارم.
forum.taakroman.ir
سلام وقت بخیر، ممنون از شما که چنین امکانی را فراهم کردید تا قلم خودمون را بسنجیم.

?نیمه حرفهای - رمان بردهی تقدیر| رابی قلی زاده کاربر تک رمان
به نام خدا رمان بردهی تقدیر نویسنده: رابی قلی زاده کاربر تک رمان ناظر محترم: وانیا ژانر: تخیلی، عاشقانه سطح: نیمه حرفهای خلاصه: عشق و نفرت مرز باریکی دارد که از امپراطوری روم تا پارس امتداد پیدا کرده است. سفری که آرتمیس از روم شروع میکند، مارکوس در امپراطوری پارس به پایان می رساند. در زمانه...

- توسط MAHTA☽︎
به نام حق
![]()
?نیمه حرفهای - رمان بردهی تقدیر| رابی قلی زاده کاربر تک رمان
به نام خدا رمان بردهی تقدیر نویسنده: رابی قلی زاده کاربر تک رمان ناظر محترم: وانیا ژانر: تخیلی، عاشقانه سطح: نیمه حرفهای خلاصه: عشق و نفرت مرز باریکی دارد که از امپراطوری روم تا پارس امتداد پیدا کرده است. سفری که آرتمیس از روم شروع میکند، مارکوس در امپراطوری پارس به پایان می رساند. در زمانه...forum.taakroman.ir
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسندهی خوشذوق انجمن.
طبق بررسیهای صورت گرفته توسط تیم تگدهی و تلاش بینظیر نویسنده برای بهبودی سطح قلمشان، تگ ?افتخاری? نیمهحرفهای به این رمان جذاب تعلق گرفت.
مدیریت تالار
طبق بررسیهای صورت گرفته توسط تیم تگدهی و تلاش بینظیر نویسنده برای بهبودی سطح قلمشان، تگ ?افتخاری? نیمهحرفهای به این رمان جذاب تعلق گرفت.
مدیریت تالار