سلام خسته نباشید درخواست تگ برای رمانم رو دارم
نام رمان :تقدیر بی رحم
نام نویسنده :
Orchid
تقدیر بی رحم
نام رمان :تقدیر بی رحم
نام نویسنده :
Orchid
تقدیر بی رحم
سلام گلم.با سلام و خسته نباشید به گروه تگ دهی.
(میدونم تگ نمیگیره شانسمو امتحان کردم:) )
درخواست تگ برای رمانم رو داشتم:( :
?کامل شده - رمان نیروی برتر (جلد اول) |فاطمه وفائی پور کاربر انجمن تک رمان
نام رمان: نیروی برتر نام نویسنده: فاطمه وفائی پور کاربرتک رمان ژانر: تخیلی، عاشقانه ناظر: نرجس شهبازی ویراستار: نسا رحمتی خلاصه: رمان نیروی برتر، راجع به کسانی هست که افسانه میشوند! کسانی که با جان و دل، برای نجات مردمانشان به میدان جنگ میروند. این رمان راجع به کسانی هست که، نیروی برتری...forum.taakroman.ir
با سلام، من به این نتیجه رسیدم که واقعا میخوام شماها رو خسته کنم پس خسته نباشید.
بسم تعالی :) تچکر :)
?کامل شده - رمان منطقِ دلبستگی| Golnaz کاربر تک رمان
نام رمان: منطق دلبستگی نام نویسنده: Golnaz ناظر عزیز: Taniya ژانر: عاشقانه، تراژدی سطح: درحال پیشرفت ویراستار: @ Mr. Rad خلاصه: گاه دنیا، انسان را بازیچه میکند. بازیچه شدن زندگی، ناگهانیست. به خودت که میآیی، میبینی در جایی هستی که هیچ نمیدانی. وارد راهی شدی که نمیخواستی. سرناسازگاری بر...forum.taakroman.ir
سلام به عزیزای دلم?خسته نباشید.
درخواست تگ برای رمانم رو دارم.
نام رمان: قلم عاشقی
نویسنده:نسا رحمتی
?درحال تایپ - رمان قلم عاشقی| نسا رحمتی کاربر انجمن تک رمان
"بهنام خالق عشـــق" نام رمان: قلم عاشقی نویسنده: نسا رحمتی کاربر انجمن تک رمان ژانر: اجتماعی، عاشقانه نام ناظر: شیوا خلاصه: داستان شرح زندگی پسری به اسم الیاس و دختری به اسم ماهور است، الیاس مهندس پرواز هواپیماست و ماهور نویسندهای تازه کار که میخواهد الیاس شخصیت رمانش باشد و کمی از...forum.taakroman.ir
باهزاران استرس?نیمه حرفهای - رمان تخدیرهای ثانیهای|آیدا نایبی (ماهک) کاربر انجمن تک رمان
اسم رمان: تخدیرهای ثانیهای اسم نویسنده: ماهک(آیدا نایبی)کاربر انجمن تک رمان ناظر: ن.مقصودی(ngn) ژانر:پلیسی_جنایی، اجتماعی سطح: نیمه حرفه ای خلاصه : جور دیگر باید به پرونده ی "تخدیرهای ثانیه ای" نگاه کرد. واقعیت هایی که در کوچه پس کوچه های شهر پنهان شده اند.«مهرداد جلیلی» یکی از افرادی است که...forum.taakroman.ir
درخواست تگ دارم