در روزهای شیوع بیماری کرونا و لزوم فاصلهگذاری اجتماعی بالاخره باید به نحوی سر خودمان را گرم کنیم. یکی از بهترین روشهای سرگرمی آشپزی کردن و امتحان رسپیها و دستورات آشپزی مختلف است. یکی از دستورات آشپزی که این روزها در شبکههای اجتماعی حسابی د*اغ و ترند شده است قهوه دالگوناست. یک نو*شی*دنی خوشمزه و مقوی که از سلبریتیها و افراد مشهور گرفته تا مردم عادی ویدئوهای طرز تهیه آن را تبدیل به وایرال کردهاند، اگر اهل اینستاگرام یا تیک تاک باشید حتما این ویدئوها را دیدهاید.
دالگونا در واقع نو*شی*دنی است که قسمت اصلی و هیجانانگیز آن خامه زده شده است. این نو*شی*دنی با خامهای که به شدت و با سرعت زیاد هم زده شده به علاوه شکر و آب درست میشود. در نتیجه یک فرم تافی رنگ با بافت تافی روی این نو*شی*دنی ایجاد میشود که روی شیر و یخ قرار میگیرد. بد نیست بدانید ریشه این نو*شی*دنی به کشور کره برمیگردد و اسمش را هم از یک شیرینی کرهای گرفته است. هندیها هم یک نو*شی*دنی شبیه این به نام phenti hui دارند و شاید بتوان نو*شی*دنی فراپه یونانیها را هم شبیه همین دالگونا دانست و به عبارت بهتر گفت که دالگونا و فراپه یونانی با هم خواهر و برادرند. یک نسخه از این نو*شی*دنی هم با سفیده تخم مرغ زده شده که به صورت فوم روی نو*شی*دنی قرار میگیرد درست میشود.
مواد لازم
طرز تهیه
ابتدا در یک کاسه متوسط قهوه فوری، شکر و آب د*اغ را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی به مدت ۲ دقیقه به شدت و سرعت هم بزنید تا یک فوم پف کرده درست شود. اگر همزن ندارید از چنگال استفاده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا به فوم پف کرده برسید. در یک ماگ یا لیوان شیشهای چند تکه یخ بریزید و شیر را تا نیمه روی یخها بریزید. فوم تافی رنگ دالگونا را روی شیر بریزید. در صورت تمایل روی فوم را با پودر قهوه یا شکلات تزیین کنید.

دالگونا در واقع نو*شی*دنی است که قسمت اصلی و هیجانانگیز آن خامه زده شده است. این نو*شی*دنی با خامهای که به شدت و با سرعت زیاد هم زده شده به علاوه شکر و آب درست میشود. در نتیجه یک فرم تافی رنگ با بافت تافی روی این نو*شی*دنی ایجاد میشود که روی شیر و یخ قرار میگیرد. بد نیست بدانید ریشه این نو*شی*دنی به کشور کره برمیگردد و اسمش را هم از یک شیرینی کرهای گرفته است. هندیها هم یک نو*شی*دنی شبیه این به نام phenti hui دارند و شاید بتوان نو*شی*دنی فراپه یونانیها را هم شبیه همین دالگونا دانست و به عبارت بهتر گفت که دالگونا و فراپه یونانی با هم خواهر و برادرند. یک نسخه از این نو*شی*دنی هم با سفیده تخم مرغ زده شده که به صورت فوم روی نو*شی*دنی قرار میگیرد درست میشود.
مواد لازم
- قهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری (حتما باید از قهوه فوری استفاده نکنید نه قهوه پودر شده)
- شکر: ½ قاشق غذاخوری (اگر شیرینتر میپسندید ۲ قاشق غذاخوری)
- آب د*اغ: ۲ قاشق غذاخوری
- شیر ساده یا طعمدار: ۱ فنجان
- یخ: چند تکه

طرز تهیه
ابتدا در یک کاسه متوسط قهوه فوری، شکر و آب د*اغ را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی به مدت ۲ دقیقه به شدت و سرعت هم بزنید تا یک فوم پف کرده درست شود. اگر همزن ندارید از چنگال استفاده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا به فوم پف کرده برسید. در یک ماگ یا لیوان شیشهای چند تکه یخ بریزید و شیر را تا نیمه روی یخها بریزید. فوم تافی رنگ دالگونا را روی شیر بریزید. در صورت تمایل روی فوم را با پودر قهوه یا شکلات تزیین کنید.
