خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی دسر بانوفی پای

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 155
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
دسر بانوفی پای
شیر عسلی 300گرم
بیسکوییت ساقه طلایی یا پتی بور یک بسته
کره۱۰۰ گرم
خامه صبحانه 400 گرم (2 بسته)
کنجد مقدار(دلخواه)
موز 2عدد(بسته به اندازه موز و قالبتون)
طرز تهیه :
ابتدا بیسکوییت رو داخل غذاساز ریخته و وقتی به صورت پودری در اومد با 80گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم و این مواد رو ته ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال میزاریم.
حالا شیر عسلی رو با یک فنجان آب ولرم و ۲۰گرم کره باقیمانده روی حرارت ملایم گذاشته و هر از گاهی هم میزنیم تا کف نکند (حدود یک ربع هم میزنیم تا کاراملی بشه).
سپس قالب را از یخچال در آورده یک لایه موز حلقه شده و یک لایه شیر عسل و یک لایه هم خامه را اضافه کرده و مجددا تکرار میکنیم و روی لایه آخر هم از پودر قهوه یا کاکائو استفاده میکنیم . ...میتونید از کاکائو تلخ رنده شده هم استفاده کنید.
نوش جان!
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
1xwy_img_20200409_202105.jpg
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا