خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی جاستین بیبر|خواننده کانادایی

• نویسنده موضوع Essence
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 941
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
327660828.jpg

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
جاستین درو بیبر «بـه انگلیسی: Justin Drew Bieber» «زاده‌ي 1 مارس ۱۹۹۴» خواننده ترانه‌سرا، آهنگساز، نوازنده، بازیگر و سرگرمی‌ساز کانادایی اسـت. جاستین در کانادا «انتاریو» بدنیا آمد ودر شهر استردفورد «انتاریو» بزرگ شد، مادر جاستین بیبر «پتی مالته» وقتی کـه ۱۸ ساله بود جاستین را باردار شد.

وقتی جاستین دو ساله بود پدرش جرمی بیبر برای ازدواج با زن دیگری پتی را طلاق داد و مادرش وی را بـه تنهایی و با درآمد کمی کـه از کارش بدست می آورد بزرگ کرد. در حالیکه جاستین بزرگ می شد مادرش نحوۀ نواختن پیانو درام، گیتار و ترومپت رابه او آموخت.

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
اوایل سال ۲۰۰۷ زمانی کـه جاستین بیبر 12ساله بود در مسابقه اي محلی کـه در شهر استردفورد برگزار می شد شرکت کرد و آهنگی از نی یو بنام «So Sick» را خواند و بـه رتبه دوم رسید. سپس مادر جاستین بیبر فیلم هایي از این مسابفه را در یوتوب گذاشت تا دوستان و آشنایان آنرا ببینند.

پتی کـه متوجه علاقه مردم بـه فیلمهای پسرش شد شروع بـه گذاشتن فیلمهای جدیدی از جاستین در یوتوب کرد، او بـه این کارش ادامه داد تا این‌کـه بازدید از ویدیوهای پسرش بـه 10 میلیون رسید. بعد از محبوبیت ویدیو هاي وی در یوتوب اسکوتر براون بطور تصادفی یکی از ویدیوهای جاستین بیبر را مشاهده کرد.

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
براون کـه تحت تاثیر استعداد بیبر قرار گرفته بود، شروع بـه تماشای تمام ویدیوهای او در مسابقه ي مدرسه کرد ودر نهایت با پتی تماس گرفت تا پیرامون استعداد فوق العادهٔ پسرش صحبت کند. پتی در ابتدا علاقه ایی بـه این‌کـه پسرش یک سوپر استار شود نشان نمی داد اما بعد از مدتی رضایت داد تا براون، جاستین را برای ضبط چند موزیک آزمایشی بـه آتلانتا ببرد.
یک هفته ي بعد براون، جاستین بیبر رابا «آشر» خواننده ي مشهور پاپ و آر اند بی آشنا کرد، بـه این ترتیب بود کـه جاستین بیبر بـه گروه سرگرمی ریموند و براون «شرکت سرگرمی آشر ریموند و اسکوتر براون» پیوست، در اکتبر 2008 جاستین بیبر قرارداد خودرا با کمپانی ایسلند رکوردز امضا کرد و اسکوتر براون مدیر برنامه هاي او شد ، در همان زمان جاستین بـه همراه مادرش بـه آتلانتا نقل مکان کرد.

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
در جولای سال 2009 نخستین تک موزیک جاستین بیبر با نام «یک بار» در رادیو منتشر شد، این موزیک در نخستین هفته ي انتشارش توانست رتبه 12 را در جدول صد اثر برتر کانادا و رتبۀ 17 را در جدول صد اثر برتر بیلبورد بدست آورد. نخستین آلبوم جاستین بیبر بنام دنیای مـن در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۰۹ روانه بازار شد.
سه تک موزیک این آلبوم بنام هاي «یک دختر تنها»، «مرا دوست بدار» و «دختر محبوب» در جدول صد اثر برتر بیلبورد جز 40 اثر برتر شدند. در 20 دسامبر 2009 جاستین موزیک «روزی در کریسمس» رابه مناسبت کریسمس برای رئیس جمهوری ایالات امریکا، باراک اوباما و بانوی اول «میکله اوباما» در کاخ سفید اجرا کرد.

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
جاستین هم چنین در پنچاه و دومین مراسم جوایز گرمی حاضر شد، در همان شب پس از مراسم گرمی، جاستین بـه همراه 84 ابر خواننده ي دیگر برای خواندن موزیک خیریه «مـا دنیاییم ۲۵ برای هائیتی» کـه بـه مناسبت بیست پنچمین سالگرد ترانه ي «مـا دنیاییم» و گرد آوری کمک برای زمين لرزه زدگان هائیتی باز خوانی می شد بـه استدیویی رفتند. او در میان خوانندگان حاضر جوان ترین بود.

حالت خاص مو هاي جاستین بیبر در میان دختران نوجوان محبوب اسـت و استایل مو هاي او در میان پسران جوان بسیار کپی شده اسـت.این نوع استایل پس از جاستین بیبر در میان لزبینها نیز مجبوبیت پیدا کرده اسـت.
در فوریه ۲۰۱۱، جاستین بیبر فرم مو هاي خودرا تغییر داد و آنرا کوتاه کرد. پس از کوتاه کردن،جاستین قسمتی از موهایش را برای فروش در سایت اي بیقرار داد کـه پس از ۹۸ پیشنهاد، بـه قیمت 40/668 دلار بـه فروش رفت. سپس سودش رابه یک مؤسسهٔ حفاظت از حیوانات بخشید.

بالا