خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی ارشاد|خواننده دیس لاو

• نویسنده موضوع Essence
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
ارشاد اکبری متولد 13 اردیبهشت 1374 در تهران، خواننده است

او لقبش را ارشاد پسر سیزده نامیده و طرفدارانش از او بعنوان ارتش تک نفره نام می برند، می گوید سبکش دیس لاو نیست، یکبار شکست عشقی خورده و متاهل است

تاریخ تولدش در شناسنامه 12 اردیبهشت درج شده است.

مثل لغب خوانندگان رپ فعالیت اش را با گوش دادن به رپ های خارجی و شروع علاقمندی از طریق بیت و موزیک سازی مبتدی شروع کرد و سپس با استودیو استار رکورد طی مسیر نموند

از جمله اهنگهای پخش شده از ارشاد : ادم برفی – فراری – پاتوق – آرامش – تیک عصبی و … می تواند اشاره کرد

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
ershad-photokade-3.jpg

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
از ز*ب*ون خودش:
واسه شعر نوشتن بیشتر به داستان های واقعی متکی می شم، مثلا یه داستان عشق و عاشقی را از یه کسی می شنوم و بر اساس اون داستان شعرهامو میگم.

سیزدهم روز تولد من هست و بیشتر اتفاقات زندگی که نمیدونم چجوری و بر چه اصولیه بیشتر در سیزدهما اتفاق افتاده، مثلا من با عشقم تو سیزدهم آشنا شدم

من توی ایران واقعا امیر تتلو را قبول دارم چون زحمت کشیده و هم یک اسطورست چون همه جوره داره می خونه و همه چی بلده و موسیقی را درک میکنهه من از این آدم واقعا خوشم می آد.

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
هدف من تو موسیقی مجاز شدن یا چیزای دیگه نیست دوس دارم اون موقع که تاثیر کاملو رو مخاطبام گذاشتم کارمو کامل بذارم کنار ، دوس دارم کارام درک بشه همین.

برای اقوات فراغت، بیشتر مطالع می کنم یا سفر میکنم، هر دوماه یکبار یه شمار رو حداقل می ریم، واقعا به شمال علاقه دارم و خیلی به سفر می رم واقعا واسه روحیه خوبه و اگر وقت داشته باشم مطالعه می کنم.

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
علایق
● غذا که عاشق ماکارانی هست
● رنگ آبی مشکی را بیشتر از همه رنگا دوست دارد
● تیم مورد علاقه اش بارسلونا اسپانیا است
● ورزش هم والیبال ، شنا و فوتبال را پیگیری میکند

Essence

کاربر انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-02
کیف پول من
290
ارشاد متولد سال 74 و حسین زینالی معروف به مهراب متولد 73 بر خلاف فعالیت هنریشون اغلب در حال هتک حرمت یکدیگر هستند و در مورد نحوه خواندن یکدیگر انتقادات خارج از دایره ادب دارند. (البته الان باهم کنار اومدن و مهراب مدیر پخش آهنگای ارشاد شده، یه آهنگم باهم خوندن.)

این دو در گردهمایی در پارک آب و آتش نزدیک بود با یکدیگری درگیری فیزیکی ایجاد کنند.

بالا