خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی نان پنجره‌ای

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 161
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
نان پنجره ای


چه موادی لازم داریم؟

آرد سفید / یک پیمانه (75 گرم)
نشاسته / یک پیمانه (75 گرم)
تخم مرغ / 5 عدد
گلاب / 3 تا 4 قاشق سوپخوری
پودر شکر / 100 گرم
روغن مایع برای سرخ کردن / به میزان لازم
پودر پسته / 50 گرم
خاکه قند / به مقدار دلخواه
هل کوبیده / به مقدار دلخواه

چطوری درست کنیم؟

نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و گلاب را به تدریج به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود ولی زیاد نباید رقیق شود.
بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند.
سپس آرد را به آن بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید و مایه را داخل صافی بریزید و صاف کنید. بگذارید یک تا دو ساعت بماند.

در ظرف مناسبی روغن فراوان بریزید و روی اجاق بگذارید تا د*اغ شود.

قالب مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن قرار دهید و هنگامی که دسته قالب د*اغ شد از روغن خارج کنید.

نان پنجره ای


قالب را در مایه بزنید به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد.

بعد قالب را بلافاصله داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا خمیر از قالب جدا شود.

حرارت را ملایم کنید. یک طرف نان که کمی برشته شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

نان پنجره ای


باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند و هر دو طرف آن طلایی شود.

سپس نان ها را وارونه در صافی بچینید تا روغن زیادی آن گرفته شود.

وقتی کاملا سرد شد دو طرف نان را کمی خاکه قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده اید بپاشید.

نان پنجره ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزیین کنید.

نکته: گاهی نان ها از قالب به راحتی جدا نمی شود. علت آن زیاد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب می پزد و جدا نمی شود. باید یک لحظه قالب را در مایه نگاه داشت و فوری در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بیفتد.
***
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا