خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی رولت خامه‌ای

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 136
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
رولت خامه ای


چه موادی لازم داریم؟

تخم مرغ / 5 عدد
شکر / نصف فنجان
آرد الک شده / نصف فنجان
وانیل / یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته / به مقدار لازم
شکلات یا پودر قند برای تزیین / به مقدار لازم

چطوری درست کنیم؟

ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

رولت خامه ای


زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان شکر و وانیل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.

رولت خامه ای


در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده فرم گرفته را کم کم به زرده اضافه کنید و آرام و دورانی و در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.

رولت خامه ای


آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

رولت خامه ای


ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فری که از قبل روشن کرده اید، به مدت 17-20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود.
در این مرحله یک حوله مرطوب تمیز زیر کاغذ روغنی بیندازید و رولت را روی آن قرار دهید. بعد آن را رول کنید و کنار بگذارید. حوله مرطوب به قالب رول شدن کیک کمک می کند.

رولت خامه ای


بعد از اینکه کیک خنک شد، رول را باز کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
می بینید که الان کیک حالت و شکل رولی خود را حفظ کرده است.

رولت خامه ای


رولت را صاف کنید و سطح داخلی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را رول کنید.

رولت خامه ای


رولت را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی رولت را با شکلات یا خامه یا پودر قند به دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته را ببینید.
***
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا