خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی پای سیب زیگزاگی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 190
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
پای سیب زیگزاگی


چه موادی لازم داریم؟

سیب متوسط / 3 عدد
شکر / 3 قاشق غذاخوری
دارچین / یک و نیم قاشق چایخوری
آب لیمو / 2 قاشق چایخوری

چطوری درست کنیم؟

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

سیب ها را پو*ست گرفته و هسته ها را جدا کنید و به قطعات نازک و کوچک خرد نمایید.

تکه های سیب را با شکر، دارچین و آب لیمو مخلوط کنید.

پای سیب زیگزاگی


مخلوط را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس مواد را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

در این مرحله فر را خاموش نکنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد / دو و نیم فنجان
شکر / یک چهارم فنجان
خمیر ترش یا مخمر / 1 قاشق غذاخوری
نمک / سه چهارم قاشق چایخوری
آب گرم / 1 فنجان
روغن زیتون / دو و یک چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه خمیر:
در مدتی که مخلوط سیب آماده می شود، می توانید خمیر را آماده کنید.

در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با هم مخلوط کرده و بعد آب و روغن زیتون را اضافه کنید. با همزن برقی با سرعت متوسط خمیر را به مدت 6 دقیقه هم بزنید.

خمیر را روی سطح مسطح تمیزی با وردنه صاف کنید. خمیر را برگردانده و با وردنه روی آن بکشید. چندین بار این عمل را تکرار کنید تا خمیر به شکل یک مستطیل 30 در 40 دربیاید.

خمیر را داخل ظرف مخصوص فر که چرب کرده اید، قرار دهید.

خمیر را به سه قسمت در نظر بگیرید. با یک چاقوی تیز، یک سوم کناره های خمیر از سمت چپ و راست را به شکل نوارهایی با عرض 2.5 سانتیمتر ببرید. یک سوم وسط خمیر را هیچ برشی نزنید.

مخلوط سیب را در وسط خمیر بریزید.

پای سیب زیگزاگی


نوارهای باریک کناره های خمیر را به صورت زیگزاگ، موربی و متناوب از هر طرف روی مخلوط سیب تا بزنید. انتهای هر نوار را کمی فشار دهید تا بچسبد.

خمیر زیگزاگ شده را به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

پای سیب زیگزاگی


مواد لازم برای کرم روی نان:
شکر الک شده / یک سوم فنجان
سرشیر زده شده / 5 قاشق چایخوری
وانیل / نصف قاشق چایخوری
نمک / کمی
جوز / کمی

روش تهیه کرم براق کننده روی نان:
تمام مواد را در یک کاسه کوچک خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

با قلم مو لایه ضخیمی از این مخلوط را روی سطح نان که هنوز د*اغ است، بمالید. کمی صبر کنید تا نان خنک شده و سرو کنید.

نکته: می توانید به جای کرم روی خمیر، فقط از کره آب شده استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا