خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی چخرتمه باد کوبه‌ای گیلانی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 126
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
کوکو مرغ گیلانی (چخرتمه بادکوبه ای)+ سس مخصوص

کوکو بادکوبه ای، غذایی از نواحی سر سبز گیلان است که اسم سنتی آن کوکو چقرتمه بادکوبه ای است و به دلیل استفاده از مرغ به آن کوکو مرغ نیز می گویند.

مواد لازم:

  • مرغ پخته ۱کیلو
  • تخم مرغ ۸ عدد
  • پیاز د*اغ طلایی ۴ ق غ
  • زعفران آب زده ۳ ق غ
  • آب لیمو ۳ ق غ
  • ماست چکیده ۲ ق غ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مایع مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص:

  • کره ۵۰ گرم
  • آرد ۱ ق غ
  • جعفری ریز شده ۳ ق غ
  • رب گوجه فرنگی ۴ ق غ
  • زعفران آب زده ۲ ق غ
  • سس گوجه فرنگی ۲ ق غ
  • سس تند ۱ ق چ
  • آب مرغ ۱ لیوان
  • نمک و فلفل

غذاهای محلی استان گیلان

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را خوب بزنید تا یک دست شوند. سپس نمک و فلفل را به همراه ماست اضافه کرده و هم بزنید. پیاز د*اغ ها را اضافه و مخلوط کنید. مرغ را ریز کرده و به مواد بیافزایید، سپس آبلیمو و زعفران را ریخته و مواد را مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسب د*اغ کرده، مواد را اضافه و کف ظرف صاف کنید، سپس در طبقه وسط فر با درجه ۲۲۰-۲۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

تهیه سس کوکو مرغ:

کره را آب کرده، آرد را بیافزایید و ۳ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را افزوده هم بزنید تا آرد گلوله نشود. رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و بر روی حرارت هم بزنید. زعفران آب کرده و جعفری ریز شده را نیز افزوده و بعد از کمی حرارت در ظرف مناسب بریزید. سس گوجه و سس تند را اضافه و سرو کنید.

چند نکته:

1. میتوانید در مواد از نصف قاشق چای خوری دارچین نیز استفاده کنید.

2. در بعضی دستورات جوش شیرین نیز به اندازه یک قاشق غذا خوری استفاده می شود.

3. بعضی ها قارچ و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ریز شده هم در مواد میزنند که به سلیقه افراد بستگی دارد ولی در دستور اصلی این غذا نیست.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا