خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی ترشه تره گیلانی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 166
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
642
کیف پول من
-83
Points
0
ترشه تره گیلانی

مواد لازم:


  • تخم مرغ 3 عدد
  • سیر 1 بوته
  • خالواش نصف پیمانه (سبزی سنتی گیلانی)
  • آب نارنج 1 تا 1 و نیم لیوان
  • فلفل به میزان لازم
  • سبزی 1 كیلو (اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره،جعفری و شوید (اسفناج بیشتر از بقیه))
  • نعنا نصف پیمانه
  • دارچین به میزان لازم
  • روغن نصف پیمانه
  • نمك به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
غذاهای محلی استان گیلان

طرز تهیه:

1. ابتدا سبزی ها را پاك كنید و بشویید. پس از اینكه كمی آب آنها رفت، همه را خرد كنید، ولی لازم نیست خیلی ریز شود. برنج را بشویید و با نمك كمی خیس كنید. برنج و سبزی های خرد شده را در قابلمه ای با ظرفیت مناسب یا در ظرف سنتی گیلان به نام گمج بریزید و با یك پیمانه آب و نمك بپزید.

2. بعد از پختن سبزی چاشنی این غذا یعنی آب نارنج را اضافه كنید و صبر كنید تا كمی با هم بجوشند. اگر ترشی غذا كم بود، باز هم به آن چاشنی اضافه كنید تا به اندازه كافی و دلخواه ترش شود.

3. نعنا،‌خالواش و سیر پو*ست كنده را خرد كنید و در تابه ای همراه نمك، فلفل، دارچین و زردچوبه در روغن فراوان، كمی سرخ كنید. این مخلوط را به سبزی و برنج پخته اضافه كنید تا با هم بپزند.

4. تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و با چنگال بزنی و در صورت تمایل كمی زعفران به آن بیفزایید.

5. سپس روی مخلوط سبزی ها و برنج بریزید. زمانی كه تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنید و به آن فلفل و دارچین بیفزایید. وقتی همه مواد خوب پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است.

نكات:

1. به جای آب نارنج میتوانید از آبغوره استفاده كنید و یا آب انار ترش بریزید.البته توجه داشته باشید كه آب انار رنگ خورش را تیره میكند.

2. این غذا را با برنج كته یا نان سرو كنید.

3. اگر خالواش در دسترس نبود آن را حذف كرده و مقدار بیشتری نعنا بریزید.

4. برای پو*ست كندن سیر كمی آن را در آب سرد بگذارید تا پو*ست آن به راحتی جدا شود و بعد با چاقو یا هر وسیله دیگری آن را خرد و له كنید.

5. اگر از نعنا و خالواش خشك استفاده می كنید، كمی آنها را خیس كنید و بعد با سیر سرخ كنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا