خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی بیف آ بلو

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 129
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
بیف آ بلو
برای این استیک گوشت آبدار که برای سرو کردن در یک مهمانی شام باشکوه، عالی است، بلوچیز و کمی نمک و فلفل، همه‌ی چاشنی‌هایی است که نیاز دارید.

بهترین غذای جدید و خوشمزه


مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۹۰۰ گرم گوشت استیکی به ضخامت حدودا ۵ سانتی‌متر

– کمی نمک و فلفل

– کمی روغن زیتون

– ۲۰۰ گرم بلوچیز

– نصف فنجان خامه

طرز تهیه:

۱. ده دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا خوب گرم شود. دو طرف گوشت استیکی را نمک و فلفل بزنید و کمی روغن زیتون در همه‌ی جای گوشت بمالید. گوشت را داخل تابه قرار بدهید و اجازه بدهید هر طرف‌اش به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا به میزان دلخواه خودتان بپزد. گوشت را روی صفحه‌ی برش قرار بدهید و آن را با فویل بپوشانید. اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

۲. پنیر را خرد کنید و در یک تابه‌ی کوچک بریزید بعد خامه را روی پنیر بریزید و اجازه بدهید هر دو روی حرارت ملایم باشند تا پنیر ذوب شود. گوشت را برش بزنید و برش‌ها را به طور منظم روی یک دیس سرو بچینید. آب گوشت را روی تکه‌ها بریزید. کمی از سس را روی برش‌های گوشت بریزید و باقی‌مانده را در یک ظرف سرو روی میز قرار بدهید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا