خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی بیف آ بلو

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 128
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
642
کیف پول من
-83
Points
0
بیف آ بلو
برای این استیک گوشت آبدار که برای سرو کردن در یک مهمانی شام باشکوه، عالی است، بلوچیز و کمی نمک و فلفل، همه‌ی چاشنی‌هایی است که نیاز دارید.

بهترین غذای جدید و خوشمزه


مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۹۰۰ گرم گوشت استیکی به ضخامت حدودا ۵ سانتی‌متر

– کمی نمک و فلفل

– کمی روغن زیتون

– ۲۰۰ گرم بلوچیز

– نصف فنجان خامه

طرز تهیه:

۱. ده دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا خوب گرم شود. دو طرف گوشت استیکی را نمک و فلفل بزنید و کمی روغن زیتون در همه‌ی جای گوشت بمالید. گوشت را داخل تابه قرار بدهید و اجازه بدهید هر طرف‌اش به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا به میزان دلخواه خودتان بپزد. گوشت را روی صفحه‌ی برش قرار بدهید و آن را با فویل بپوشانید. اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

۲. پنیر را خرد کنید و در یک تابه‌ی کوچک بریزید بعد خامه را روی پنیر بریزید و اجازه بدهید هر دو روی حرارت ملایم باشند تا پنیر ذوب شود. گوشت را برش بزنید و برش‌ها را به طور منظم روی یک دیس سرو بچینید. آب گوشت را روی تکه‌ها بریزید. کمی از سس را روی برش‌های گوشت بریزید و باقی‌مانده را در یک ظرف سرو روی میز قرار بدهید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا