بیف آ بلو
برای این استیک گوشت آبدار که برای سرو کردن در یک مهمانی شام باشکوه، عالی است، بلوچیز و کمی نمک و فلفل، همهی چاشنیهایی است که نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۹۰۰ گرم گوشت استیکی به ضخامت حدودا ۵ سانتیمتر
– کمی نمک و فلفل
– کمی روغن زیتون
– ۲۰۰ گرم بلوچیز
– نصف فنجان خامه
طرز تهیه:
۱. ده دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا خوب گرم شود. دو طرف گوشت استیکی را نمک و فلفل بزنید و کمی روغن زیتون در همهی جای گوشت بمالید. گوشت را داخل تابه قرار بدهید و اجازه بدهید هر طرفاش به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا به میزان دلخواه خودتان بپزد. گوشت را روی صفحهی برش قرار بدهید و آن را با فویل بپوشانید. اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
۲. پنیر را خرد کنید و در یک تابهی کوچک بریزید بعد خامه را روی پنیر بریزید و اجازه بدهید هر دو روی حرارت ملایم باشند تا پنیر ذوب شود. گوشت را برش بزنید و برشها را به طور منظم روی یک دیس سرو بچینید. آب گوشت را روی تکهها بریزید. کمی از سس را روی برشهای گوشت بریزید و باقیمانده را در یک ظرف سرو روی میز قرار بدهید.
برای این استیک گوشت آبدار که برای سرو کردن در یک مهمانی شام باشکوه، عالی است، بلوچیز و کمی نمک و فلفل، همهی چاشنیهایی است که نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۹۰۰ گرم گوشت استیکی به ضخامت حدودا ۵ سانتیمتر
– کمی نمک و فلفل
– کمی روغن زیتون
– ۲۰۰ گرم بلوچیز
– نصف فنجان خامه
طرز تهیه:
۱. ده دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا خوب گرم شود. دو طرف گوشت استیکی را نمک و فلفل بزنید و کمی روغن زیتون در همهی جای گوشت بمالید. گوشت را داخل تابه قرار بدهید و اجازه بدهید هر طرفاش به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا به میزان دلخواه خودتان بپزد. گوشت را روی صفحهی برش قرار بدهید و آن را با فویل بپوشانید. اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
۲. پنیر را خرد کنید و در یک تابهی کوچک بریزید بعد خامه را روی پنیر بریزید و اجازه بدهید هر دو روی حرارت ملایم باشند تا پنیر ذوب شود. گوشت را برش بزنید و برشها را به طور منظم روی یک دیس سرو بچینید. آب گوشت را روی تکهها بریزید. کمی از سس را روی برشهای گوشت بریزید و باقیمانده را در یک ظرف سرو روی میز قرار بدهید.