۲. آنچووی با عشق
این غذا هم نام قشنگی دارد و هم طعم خوب، به حدی که عاشق آن خواهید شد. ماهی با این روش طبح چنان ترد و جذاب میشود که حتی کسانی که چندان اهل ماهی نیستند هم حتما این غذا را امتحان خواهند کرد.
مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۵۰۰ گرم ماهی آنچووی که سرش جدا شده و کاملا تمیز شده و به صورت فیله درآمدهاست
– چند برش پنیر موتزارلا
– چند ورق ژامبون
– نصف فنجان آرد سوخاری
– یک تخممرغ بزرگ
– یک فنجان آرد
– روغن زیتون برای سرخ کردن
– نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. مانند ساندویچ، یک برگ ژامبون و یک ورق پنیر موتزارلا را لای دو فیله ماهی آنچووی قرار بدهید و بعد روی ماهی را نمک و فلفل بزنید.
۲. دو طرف ماهی را در آرد فرو کنید، داخل تخممرغ بزنید و سپس آن را به آرد سوخاری آغشته کنید. حالا ماهی را داخل روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.
این غذا هم نام قشنگی دارد و هم طعم خوب، به حدی که عاشق آن خواهید شد. ماهی با این روش طبح چنان ترد و جذاب میشود که حتی کسانی که چندان اهل ماهی نیستند هم حتما این غذا را امتحان خواهند کرد.
مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۵۰۰ گرم ماهی آنچووی که سرش جدا شده و کاملا تمیز شده و به صورت فیله درآمدهاست
– چند برش پنیر موتزارلا
– چند ورق ژامبون
– نصف فنجان آرد سوخاری
– یک تخممرغ بزرگ
– یک فنجان آرد
– روغن زیتون برای سرخ کردن
– نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. مانند ساندویچ، یک برگ ژامبون و یک ورق پنیر موتزارلا را لای دو فیله ماهی آنچووی قرار بدهید و بعد روی ماهی را نمک و فلفل بزنید.
۲. دو طرف ماهی را در آرد فرو کنید، داخل تخممرغ بزنید و سپس آن را به آرد سوخاری آغشته کنید. حالا ماهی را داخل روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.