مواد لازم:
طرز تهیه:
- پو*ست پرتقال 4-5 عدد
- شکر 2 پیمانه
- وانیل مقداری
- شکلات تخته ای به میزان لازم
- آب 2 پیمانه
- شکر اضافی به میزان لازم
طرز تهیه:
- پو*ست پرتقالها را به صورت خلالهای نازک برش زده و جدا کنید. لایه سفید پشت پو*ست پرتقالها را جدا نکنید، چرا که در نهایت باعث نرمتر شدن شیرینی شما میشود.
- یک قابلمه آب را جوش بیاورید، پو*ست پرتقال ها را درون آن ریخته و پس از 5 دقیقه آبکشی کنید. این کار را 3 بار تکرار کنید تا تلخی پو*ست پرتقال به خوبی گرفته شود.
- پو*ست پرتقالها را برای حدود 3 ساعت داخل آب سرد بگذارید و سپس آبکشی کنید.
- از جوشاندن ترکیب آب و شکر، شهد درست کنید و پو*ست پرتقالها را به مدت 40 دقیقه داخل شهد بجوشانید.
- سپس، پرتقالها را از شهد خارج کرده و داخل یک سینی بچینید و اجازه دهید تا به مدت 7-8 ساعت بمانند و خشک شوند.
- پو*ست پرتقالهای خشک شده را داخل مخلوط شکر و وانیل بغلتانید.
- سپس، این پو*ست پرتقالها را درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و دوباره داخل سینی بچینید تا شکلات روی آنها خشک شود.
- این شیرینی را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید.