خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه‌ی ذرت مکزیکی خانگی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 181
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
642
کیف پول من
-83
Points
0
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ذرت مکزیکی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ذرت مکزیکی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
♡♡♡
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم ذرت مکزیکی
  • ذرت ۱ قوطی
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
♡♡♡
دستور پخت

طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی ابتدا در قابلمه ای کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم آب شود و بعد ذرت را اضافه می کنیم(اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید)

و صبر می کنیم تا کمی نرم شود و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم

و پیاپی هم میزنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند و بعداز ۵ دقیقه به آن سر می زنیم احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند حرارت را بیشتر می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آشته شود و بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود. می توانید کالباس نیز به این ترکیب اضافه کنید و یا سیب زمینی سرخ کرده و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید. پس از ۳ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و ذرت مکزیکی د*اغ را در ظرف های مورد نظر می کشیم و نوش جان کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا