خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه‌ی کیک خیس

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 181
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی
1تخم مرغ۳ عدد
2آرد۲ لیوان
3بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
4وانیل۱/۸ قاشق چای خوری
5شکر۱.۵ پیمانه
6شیر۱.۵ پیمانه
7روغن۱.۵ پیمانه
8پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری سر پر
کیک شکلاتی به تنهایی فوق العاده خوشمزه و عالیه ، البته اگر خوب درست شده باشه . ولی وقتی صحبت از کیک خیس شکلاتی ست این فوق العاده رو باید اینجوری خوند : فووووق ااالعاده اگر تا بحال موفق به امتحان این کیک نشدین بهتون پیشنهاد میدم حتما برای یکبار هم که شده اونو امتحان کنید.
این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد. نام دیگر این کیک ، کیک گاتوشا ست .
خیلی از دوستان می پرسن تفاوت کیک ساده با کیک خیس چیست ؟این دو کیک تفاوتی ندارن بجز اینکه کیک خیس بافت نرم و منسجمی داره که برمیگرده به روش تهیه متفاوتش .
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را با کمک همزن به خوبی هم بزنید .
سپس یک لیوان از مخلوط این مواد را کنار بگذارید تا در مرحله آخر .
نکته : در مرحله آخر پخت کیک ، این یک لیوان مواد را به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده خواهیم کرد .
در مرحله بعدی دستور پخت کیک خیس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی هم بزنید .
سپس تخم مرغ ها را به صورت تکی تکی به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید.
قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در درون قالب فر بریزید و سپس قالب فر را در درون فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.
بعد از مدت زمان ذکر شده کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید.
سپس سس کیک را بر روی کیک د*اغ بریزید و اجازه دهید که سس به خوبی به خورد کیک برود.

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک خیس :
نکته 1 : در طرز تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید زیرا این کیک برای اینکه رنگ کاکائو در آن به خوبی نمایان شود نیاز به بیکینگ پودر دارد.
نکته 2 : برای پخت کیک خیس حتما باید از پودر کاکائو اصیل استفاده کنید.
نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
نکته 4 : حتما یک لیوان از مخلوط شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.
نکته 5 : توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشته اید باید بلافاصله بعد از بیرون آوردن کیک از درون فر بر روی کیک د*اغ بریزید.
نکته 6 : بعد از خنک شدن کیک خیس می توانید آن را برش بزنید و تکه های برش زده کیک را با کمک پودر نارگیل و ترافل های رنگی و … تزیین کنید.
نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .
نکته 8 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .
امیدواریم از طرز تهیه کیک خیس در منزل نهایت ل*ذت را برده باشید شما می توانید این کیک را به عنوان یک عصرانه دلچسب و خوشمزه در کنار خانواده خود میل کنید .
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا