مواد لازم برای اسنک رژیمی
گل کلم را چند دقیقه ای آبپز یا بخار پز کنید تا نرم شود. سپس در یک تابه مقداری روغن و کره بریزید تا گرم شود. بعد قارچ های خرد شده را با کمی نمک ، پودر کاری و آبلیمو تفت دهید.کمی بعد از تفت خوردن قارچ ها گل کلم را به همراه فلفل دلمه ای و پیاز د*اغ به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید .کمی بعد گوجه فرنگی های خرد شده را با مقداری از ادویه ها داخل مواد تفت داده شده میریزیم و تفت کمی هم به آنها میدهیم.
مواد آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و با یک قاشق سس فرانسوی آنها را کاملا هم میزنیم تا با سس آغشته شوند.
سپس صفحات دستگاه ساندویج ساز را چرب میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم تا گرم شود. نان همبرگری تازه را از وسط نصف کنید و مقداری از خمیر وسطش بر دارید . دقت کنید که حاشیه های نان را خالی بگذارید تا در اثر فشار دستگاه مواد لای نان بیرون نزند. بعد یک ورقه از پنیر پیتزا را روی آن بگذارید و از مواد تفت داده شده روی آن بریزید و بعد روی مواد یک ورق دیگر از پنیر پیتزار قرار دهید و در آخر تکه دیگر نان را روی مواد بگذارید و دستگاه را ببندید تا در عرض چند دقیقه اسنک آماده شود.
- فلفل دلمه ای : یک نصفه
- سس فرانسوی : یک قاشق غذاخوری
- پنیر ورقه ای : 2 برش
- نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری : به مقدار لازم
- نان تست : یک عدد
- گل کلم : نصف لیوان
- قارچ : نصف لیوان
- گوجه فرنگی : یک عدد
- پیاز سرخ شده : نصف قاشق
- آب لیمو ترش : نصف یک عدد
- روغن و کره :به مقدار لازم
گل کلم را چند دقیقه ای آبپز یا بخار پز کنید تا نرم شود. سپس در یک تابه مقداری روغن و کره بریزید تا گرم شود. بعد قارچ های خرد شده را با کمی نمک ، پودر کاری و آبلیمو تفت دهید.کمی بعد از تفت خوردن قارچ ها گل کلم را به همراه فلفل دلمه ای و پیاز د*اغ به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید .کمی بعد گوجه فرنگی های خرد شده را با مقداری از ادویه ها داخل مواد تفت داده شده میریزیم و تفت کمی هم به آنها میدهیم.
مواد آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و با یک قاشق سس فرانسوی آنها را کاملا هم میزنیم تا با سس آغشته شوند.
سپس صفحات دستگاه ساندویج ساز را چرب میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم تا گرم شود. نان همبرگری تازه را از وسط نصف کنید و مقداری از خمیر وسطش بر دارید . دقت کنید که حاشیه های نان را خالی بگذارید تا در اثر فشار دستگاه مواد لای نان بیرون نزند. بعد یک ورقه از پنیر پیتزا را روی آن بگذارید و از مواد تفت داده شده روی آن بریزید و بعد روی مواد یک ورق دیگر از پنیر پیتزار قرار دهید و در آخر تکه دیگر نان را روی مواد بگذارید و دستگاه را ببندید تا در عرض چند دقیقه اسنک آماده شود.
آخرین ویرایش: