خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی آموزش مرحله به مرحله تزئین کیک با خمیر فوندانت

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 279
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,550
کیف پول من
-20,553
Points
0
تهیه بسیاری از کیک‌های عجیب و غریبی که عکس آن‌ها را در بروشور‌های تبلیغاتی و یا پشت ویترین مغازه‌ها می‌بینیم، آن قدر‌ها که ما فکر می‌کنیم و درست کردن آن‌ها به تخصص خاصی که فقط تنها عده‌ای از پس آن بر آیند، نیاز ندارد. کافی است علاقه و اشتیاق کافی برای یادگیری داشته باشید و تمرین کنید. فقط همین.

مطمئن باشید شما هم میتوانید از معروف‌ترین قناد‌ها هم بهتر کیک بپزید و تزیین کنید. در این مطلب قدم به قدم پخت کیک‌های رسمی که با خمیر فوندانت روکش و تزیین می‌شوند را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • ۶ عدد تخم مرغ
  • ۴ /۱ ق چ وانیل
  • ۲۳۰ گرم شکر
  • ۶ ق س آب گرم
  • ۲ ق س روغن مایع
  • ۲ ق س بیکینگ پودر
  • ۲۵۰ گرم آرد
  • به میزان لازم خمیر فوندانت
  • ۲ پیمانه خامه فرم گرفته
  • ۱ پیمانه آبمیوه دلخواه
آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک با خمیر فوندانت


طرز تهیه:

۱. ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را در یک ظرف مناسب با نیمی از شکر مخلوط کرده، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و فرم بگیرد. زرده‌ها را با باقیمانده شکر و وانیل در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدارشود. آب گرم را هم بتدریج به آن اضافه کنید.

۲. حالا مخلوط زرده و مخلوط سفیده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و آن‌ها را به حالت دورانی هم بزنید تا پف سفیده‌ها نخوابد. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کرده بودید به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید. در آخر روغن مایع را هم بیفزایید.

۳. اکنون مواد را در قالب ۳۰ سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده و دیواره‌های آن را با روغن چرب کرده اید بریزید، سپس آن را در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.

۴. بعد از اینکه کیک پخت، کمی صبر کنید تا کیک درون قالب خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید. کیک را به صورت افقی برش دهید، طوریکه به ۲ یا ۳ لایه تقسیم شود. روی هرلایه را با مقداری آبمیوه مورد نظرتان مرطوب کنید، سپس با خامه فرم گرفته تمام سطح و دیواره‌های کیک را بپوشانید.

۵. حالا خمیر فوندانت را روی سطحی که به پودر قند آغشته کردید، به کمک وردنه باز کنید.

آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک با خمیر فوندانت


۶. خمیر باز شده را بلند کرده و روی کیک بیندازید. اضافه‌های خمیر را از دور کیک ببرید و سطح خمیر روی کیک را صاف کنید.

آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک با خمیر فوندانت


۷. باقیمانده خمیر را جمع کرده، آن را با وردنه باز کنید و سپس آن را روی قالب سیلیکونی پهن کنیدو خوب روی قالب صاف کنید تا فرم قالب را به خود بگیرد.

آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک با خمیر فوندانت


۸. اضافه‌های خمیر را بریده و از آن‌ها برای تزیین حاشیه دور کیک استفاده کنید.

آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک با خمیر فوندانت


۹. این نوار حاشیه را با آب یا خامه دور کیک بچسبانید. حتما با یک قلم مو پودر قند‌های اضافی را از سطح خمیر پاک کنید. کیک شما آماده است.

آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک با خمیر فوندانت


خمیر فوندانت

مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم پودر قند
  • ۳ ق چ پودر ژلاتین
  • ۳ ق س آب
  • ۲ ق چ گلوکز مایع
  • ۱ ق س روغن جامد یا ۲ ق چ گلیسیرین
  • ۱/۴ ق چ اسانس
  • رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه:

۱. ابتدا در یک ظرف مناسب پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به روش حرارت غیرمستقیم (بخار کتری) ذوب کنید. پودر قند الک شده را در یک کاسه مناسب بریزید و مرکز آن را گود کنید، سپس ژلاتین ذوب شده، گلوکز و گلیسیرین را در مرکز آن بریزید و مواد را باقاشق خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.

۲. خمیر را خوب ورز دهید. اگر خمیر شما کمی حالت چسبندگی داشت، با مقداری آرد آن را از حالت چسبندگی خارج کنید. حالا رنگ و اسانس را در این مرحله به خمیر اضافه کرده و خوب با خمیر مخلوط کنید.

۳. خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود. اگر خمیر شما سفت شد، ۱۰ ثانیه آن را در مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود.

۴. موقع استفاده از خمیر، آن را با وردنه به اندازه سطح و دیواره‌های کیکتان باز کنید.

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا