مد و استایل لباس‌هایی که خانم‌ها نباید در سفر بپوشند

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 355
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
یکی از اقدامات سفر، ساک بستن است. شاید به نظر شما این کار راحت باشد اما در واقعیت اینطور نیست زیرا شما باید لباس هایی که بر می دارید را با نهایت دقت انتخاب کنید. به راستی چه لباس هایی مناسب و چه لباس هایی غیر قابل استفاده اند. اگر بی فکر عمل کنید، باعث می شود بیش از حد لباس با خود حمل کنید، در حالی که اکثر آنها مورد استفاده قرار نمی گیرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
لباس سفید در هواپیما

اگر می خواهید برای سفر لباسی سفید به تن کنید، بهتر است که آنها را تا رسیدن به مقصد از چمدان تان در نیاورید. شاید بخواهید که از همان لحظه ورودتان به مقصد، با پوشیدن لباسی سفید، استایلی خاص و متفاوت داشته باشید اما بدانید که این کار به هیچ عنوان منطقی نیست. لباس شما ممکن است در تماس با صندلی های وسیله نقلیه، سرویس بهداشتی یا حتی هنگام غذا خوردن در راه، کثیف یا لک شوند. حتی اگر لباس های شما از جاده هم جان سالم به در ببرند، ممکن است که هنگام جا به جا کردن چمدان ها کثیف شوند. بنابراین این ریسک را نکنید و لباس های سفیدتان را برای زمان دیگری به تن کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
کفش پاشنه بلند یا صندل های بندی

از آنجا که شما در سفر مدام در حال راه رفتن هستید، باید کفشی به پا کنید که راحت باشد، بنابراین پوشیدن کفش های پاشنه دار یا صندل های بندی که هی مدام باز می شوند، راه رفتن را برایتان سخت می کنند. اگر چه شما در آن کفش ها جذاب تر به نظر خواهید رسید اما آیا ارزش دارد که جذابیت تان را فدای سلامتی و خستگی پاهایتان کنید؟ اسنیکرها بهترین انتخابی ست که شما می توانید داشته باشید. اگر می خواهید صندل بپوشید، مدل های جلو بسته آن را انتخاب کنید تا از آسیب های وارده به پاهایتان جلوگیری شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
جواهرات گران قیمت و توی چشم

انداختن زیورآلات یا جواهرات گران و توی چشم، یکی از اشتباهاتی ست که اکثر مسافران مرتکب می شوند. اما چرا این کار اشتباه است؟ اگر شما جواهراتی از خودتان آویزان کنید که گران قیمت، توی چشم یا بزرگ و سنگین باشد، توجهات دزدها و کیف قاپ ها را به خود جلب می کنید. آیا دوست دارید که مسافرت به کام شما تلخ شود؟ بنابراین بهتر است که به جای زیورآلات سنگین، مدل های سبک تر و ارزان تر را به خود آویزان کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
کمربندهای تزیینی در هواپیما

یکی دیگر از اکسسوری هایی که باید در هواپیما از آن دوری کنید، کمربندهای تزیینی ست. اگر چه این کمربندها جذاب اند اما بهتر است که این تیپ تان را برای هواپیما انتخاب نکنید زیرا مجبور می شوید که هنگام خروج از گیت، آن را در آورید و در سبد اسکن قرار دهید. این کار نه تنها وقت شما بلکه وقت دیگران را نیز می گیرد، پس بهتر است که دور آن را برای مکانی چون فرودگاه خط بکشید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
لباس های رنگ روشن و جیغ

اگر چه شما دوست دارید در سفر لباس های شاد با رنگ های روشن و جیغ به تن کنید، اما بهتر است که در کنار آنها، چند دست لباس تیره یا به رنگ های خنثی ای چون سرمه ای یا خاکستری را نیز جای دهید. آیا به مکان هایی که می خواهید بازدید کنید فکر کرده اید؟ شاید بازدید از مکان های مذهبی هم در لیست برنامه هایتان باشد، آنوقت اگر لباس های تیره و سنگین به تن نداشته باشید، در ورود به این اماکن دچار مشکل خواهید شد. بنابراین همیشه یک دست لباس به رنگ های تیره در چمدان تان قرار دهید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
لباس های ضخیم

مطمئنا شما هم می دانید که دمای هوا، به خصوص در فصلی چون بهار، مدام در حال تغییر است، از این رو ترجیح می دهید که چند دست لباس گرم و ضخیم هم در چمدان تان قرار دهید، اما کار عاقلانه این است که به جای برداشتن لباس های ضخیم و جاگیر که ممکن است اصلا هیچوقت به کارتان نیاید، یک ژاکت بردارید که در صورت احساس سرما روی لباس تان به تن کنید. یکی از ترفندهایی که به کمک شما می آید، لایه ای لباس پوشیدن است. در این شرایط می توانید خیلی راحت آنها را کم یا زیاد کنید. شما می توانید از این ترفند برای داخل هواپیما هم استفاده کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
عطر در وسایل نقلیه عمومی

اگرچه خوشبو بودن همه جا جذاب است اما در مکان های بسته ای چون وسایل نقلیه عمومی می تواند آزار دهنده باشد. آیا شما دوست دارید که در هواپیما یا اتوبوس در کنار فردی بنشینید که عطرش را روی خودش خالی کرده است؟ از آنجا که عطر کاملا سلیقه ای ست، ممکن است که دیگران از بوی عطر شما خوش شان نیاید یا حتی نسبت به آن آلرژی داشته باشند. بوی عطر در چنین مکان هایی مثل این است که شما ظرف غذایتان را باز کنید و بوی آن همه جا پخش شود. بنابراین بهتر است که از عطر زدن در هواپیما، اتوبوس، قطار و غیره... خودداری کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
لنز در هواپیما

اگر شما عادت به گذاشتن لنز چشم دارید، بهتر است که این کار را در هواپیما انجام ندهید. از آنجا که محیط داخل هواپیما به دلیل کاهش فشار بسیار خشک است، ممکن است که برای چشم هایتان حساسیت ایجاد کند. بنابراین در این مواقع بهتر است که به جای لنز از عینک استفاده کنید. چشم های شما نیز از این بابت از شما تشکر خواهند کرد

بالا