آقایان سیگار کشیدن ممنوع

ساعت تک رمان

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
«سيگار كشيدن ممنوع»،‌ «لطفا سيگار نكشيد»، «سيگار كشيدن ضرر دارد» و... حتما بارها اين جملات را خوانده و شنيده‌ايد، آن تصاوير ترسناك روي پاكت‌‌هاي سيگار را هم حتما بارها و بارها ديده‌ايد اما شايد خيلي راحت سيگار را روشن كنيد و به هيچ كدام از ديده‌ها و شنيده‌ها وقعي ننهيد.

آمار نشان مي‌دهد كه ميزان سيگار كشيدن زنان در ايران در حال افزايش است و اين مسئله به خصوص در مورد دختران و زنان جوان جدي است. اگر شما هم از دسته زنان و دختران جواني هستيد كه هشدارها را جدي نمي‌گيريد و راحت سيگارشان را روشن مي‌كنند، لطفا اين مطلب را با دقت تا انتها بخوانيد.

انجمن رمان نویسی

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : آتــش غــلــامــے

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
کل ب*دن تان در خطر است

اگر مي‌خواهيد زودتر از دوستان‌تان پير نشويد...

سيگار كشيدن به شيوه‌هاي مختلف، به راه‌هايي خيلي بيشتر از آنچه فكرش را بكنيد، روي ب*دن شما تاثير مي‌گذارد. متاسفانه اكثريت زنان سيگاري، سيگار كشيدن را از سن پايين شروع مي‌كنند و آن را خطري براي سلامت خود مي‌دانند زيرا احساس مي‌كنند ب*دن سالمي دارند و هيچ خطري آنها را تهديد نمي‌كند. زماني هم كه آثار سوء و زيانبار سيگار كشيدن در آنها آشكار مي‌شود آنقدر به سيگار عادت كرده‌اند كه ديگر نمي‌توانند به كنار گذاشتن آن فكر كنند. سيگار كشيدن روي بسياري از ارگان‌هاي ب*دن تاثير مي‌گذارد و سلامت آنها را به خطر مي‌اندازد، اما در مورد زنان يك مسئله مهم ديگر وجود دارد و آن هم اينكه سيگار كشيدن باعث ايجاد تغييراتي در ب*دن مي‌شود كه نتيجه همه آنها «پيري زودرس» است. شما در اين مطلب مي‌توانيد مكانيسم‌هاي پيركننده سيگار در قسمت‌هاي مختلف ب*دن را بيابيد.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
اگر مي‌خواهيد ظاهرتان حفظ شود

پو*ست بي‌حالت، شل و كدر

همان‌طور كه قبلا ذكر شد مواد شيميايي موجود در سيگار مولكول‌هاي كلاژن را مي‌شكنند و اين باعث كاهش خاصيت كشساني پو*ست مي‌شود. در ضمن تاثيرات سيگار روي عروق خوني سطحي باعث مي‌شود كه پو*ست حالتی شل پيدا كند و موجب زشت شدن حالت پو*ست‌شود. ديده شده كه شلي عضلات و بافت سينه در زنان سيگاري زودتر از زنان غيرسيگاري شروع مي‌شود. در كل پو*ست افراد سيگاري دچار شلي و آويزاني مي‌شود كه قطعا مطلوب هيچ خانمي نيست.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
ديگران را فراري مي‌دهيد؟

بوي بد دهـ*ان

سيگاري‌ها بوي دهـ*ان خاصي دارند كه به بوي دهـ*ان سيگاري‌ها مشهور است. جدا از اينكه سيگار روي بوي ب*دن انسان‌ها و تعريق آنها تاثير مي‌گذارد و بوي خاصي ايجاد مي‌كند، بوي دهـ*ان افراد سيگاري هم بوي خاصي دارد كه خوشايند سايرين نيست.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
زیبایی لبخندتان را حفظ کنید

دندان‌ها زشت

ديگر اين را همه مي‌دانند كه دندان‌هاي افراد سيگاري خيلي زود زردرنگ و زشت مي‌شوند، اما اين تنها تاثير سيگار روي دندان‌ها نيست؛ سيگار باعث آسيب رساندن به ميناي دندان مي‌شود و اينگونه باعث آسيب به دندان‌ها و افزايش احتمال پوسيدگي آنها مي‌شود. در ضمن مواد شيميايي موجود در سيگار باعث آسيب ديدن لثه‌ها و در نتيجه شل شدن دندان‌ها و كج شدن آنها و افزايش احتمال افتادن آنها مي‌شود.زیبایی

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
صورت سيگاري‌ها پرچين و چروك مي‌شود

چهره‌ای پر از خط!

گروهي از چين و چروك‌ها نتيجه سيگار كشيدن هستند. نيكوتين موجود در سيگار باعث باريك شدن عروق خوني مي‌شود و اينگونه اكسيژن كمتري به پو*ست مي‌رسد. افراد سيگاري خيلي زودتر از افراد همسن و سال خود كه سيگار نمي‌‌كشند شاهد ظهور چين و چروك در پو*ست مي‌شوند.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
از دست دادن بافت‌های اطراف دهـ*ان

لــ*ب‌های زشت

خب طبيعي است كه برخي از شايع‌ترين عوارض سيگار روي لــ*ب‌ها باشد، جدا از چين و چروك‌ها روي اطراف دهـ*ان كه به هر حال لــ*ب‌ها را هم درگير مي‌كند و رسوب رنگدانه‌ها را روي لــ*ب، مواد سمي مضر در سيگار باعث مي‌شود تا حالت الاستيستي (كشساني) پو*ست لــ*ب‌ها را كاهش يابد و اينگونه لــ*ب‌ها حالت چروكيده و غيرطبيعي پيدا كنند.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
رنگ رخسار...

پو*ست رنگ‌پريده

سيگار حاوي مواد مضر سمي است كه به شيوه‌‌هاي مختلف به پو*ست ضرر مي‌رسانند. يكي از آنها اين است كه اين مواد شيميايي در خون به سلول‌ها مي‌چسبند و ميزان اكسيژن و مواد مقوي و تغذيه‌اي داخل خون را كاهش مي‌دهند. اين مواد شيميايي به مولكو‌ل‌هاي داخلي سلول مي‌چسبند و باعث مي‌شوند اين سلول‌ها عملكرد خوبي نداشته باشند و در نتيجه خون و مواد مغذي كافي به سلول‌هاي پو*ست نرسد و پو*ست حالت رنگ‌پريده يا كبود و بيمارگونه پيدا كند.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
وقتی گوش‌تان سنگین می‌شود

كم شدن شنوايي

كم شدن شنوايي و به اصطلاح «پيرگوشي» يكي از عوارض بالا رفتن سن است اما افراد سيگاري ممكن است كاهش قدرت شنوايي را در سنين خيلي پايين‌تر تجربه كنند. در تحقيقي كه در انگلستان روي 2500زن سيگاري انجام شد، مشخص شد كه كاهش قدرت شنوايي در زنان سيگاري حدود 10 سال زودتر از زنان غيرسيگاري شروع مي‌شود و در مواردي حتي زنان 40ساله كه بيش از دو دهه سيگار مي‌كشند دچار اين مشكل شده بودند.

انجمن رمان نویسی

آتــش غــلــامــے

فروشنده شهر تک رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-26
لایک‌ها
1,575
امتیازها
63
کیف پول من
133
ردپای نامناسب

هاله‌هاي سياه زيرچشم

سيگار حاوي مواد شيميايي است كه باعث تيره شدن پو*ست زير چشم مي‌شود، در ضمن حالت خاص سيگار كشيدن باعث مي‌شود هر بار با پك زدن سيگار چين و چروكي در صورت ايجاد شود كه در گذر زمان اين چين و چروك‌ها در ناحيه زير چشم مشهودترمی‌شود و حالت تيره و گودافتاده به چشم‌ها بدهد.

انجمن رمان نویسی

بالا