خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی گل کلم سرخ شده پنیری؛میان وعده ای مقوی

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 182
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,550
کیف پول من
-20,553
Points
0
در مطلب امروز میخوام طرز تهیه یه پیش غذا یا عصرونه و یا حتی شام سبک آسون و خوشمزه رو براتون بذارم که توش از گل کلم استفاده شده که خیلی مقویه. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز دوستداران گل کلم هستین مخصوصا گل کلم پخته حتما این پیش غذارو امتحان کنین که حرف نداره.
مواد لازم:

  • گل کلم متوسط: یک عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پنیر پارمزان خرد شده: یک فنجان
  • آرد سوخاری: ۲ فنجان
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: در صورت تمایل
  • پو*ست رنده شده لیمو: یک عدد متوسط
  • پنیر پارمزان برای تزیین: ۴ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده برای تزیین: یک قاشق غذاخوری
پرطرفدارترین انواع پنیر در دنیا

طرز تهیه:
۱. ابتدا گل کلم را بشویید و آن را به گلچه‌های کوچک تقسیم کنید. برای باز شدن بهتر گلچه‌ها آن‌ها را در آب سرد بخیسانید و سپس در صافی بریزید.
۲. تخم مرغ‌ها و پنیر پارمزان خرد شده را خوب با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۳. گلچه‌های کلم را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ و سپس درون مخلوط آرد فرو کنید. آن‌ها را درون روغن د*اغ ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس از روغن بیرون آورید و بگذارید روغن اضافه آن‌ها خارج شود.
۴. برای تزیین روی آن‌ها پو*ست رنده شده لیمو، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده بریزید.

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا