خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه پیچاق قیمه؛غذای سنتی مردم اردبیل

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 168
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,596
کیف پول من
25
Points
0
خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم برای پیچاق قیمه:

  • گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم
  • پیاز د*اغ: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • روغن یا کره: به میزان لازم
طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل

طرز تهیه پیچاق قیمه:
۱. پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.
۲. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.
۳. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.
۴. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.
۵. پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز د*اغ تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

  • می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
  • بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا