خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 155
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,596
کیف پول من
25
Points
0
مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پو*ست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.
مواد لازم:

  • مرغ درسته و با پو*ست: یک عدد در سایز دلخواه
  • پیاز: چهار عدد متوسط
  • روغن: به مقدار لازم
  • لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: دو قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام
  • پودر کاری: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

طرز تهیه:
۱. نخست یکی از پیاز‌ها را خرد و با فلفل، نمک و آب لیموی تازه مخلوط کنید.
۲. آب پرتقال و زردچوبه را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.
۳. مرغ را داخل ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید و مخلوط آماده شده را به آن بیفزایید، داخل شکم مرغ، روی آن و حتی زیر پو*ست مرغ را با مخلوط پیاز‌ها پر کنید تا مرغ کاملا آغشته آن شود.
۴. برای ظرفی که مرغ را در آن گذاشتید دربی قرار دهید یا با نایلون آن را بپوشانید و یک روز (۲۴) ساعت در یخچال بگذارید.
۵. مابقی پیاز‌ها را پس از پو*ست کندن و خرد نمودن برای نرم شدن با مقداری روغن تفت دهید.
۶. پیاز‌ها را از روی حرارت بردارید.
۷. کشمش، آلو ها، نمک، دارچین، زردچوبه و کاری (اختیاری) را به آن بیفزایید.
۸. مرغ را از یخچال بیرون بیاورید.
۹. همه مواردی که ۲۴ ساعت گذشته برای دادن طعم به آن افزودید از آن جدا کنید.
۱۰. شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کنید و آن را کوک بزنید، همه قسمت‌های آن را بدوزید و در آخر بال‌ها را با استفاده از نخ جذب کنید.
۱۱. یک تکه فویل بر سینی فر بگذارید و آن را کمی چرب نمایید سپس مرغ را روی آن قرار دهید.
۱۲. مرغ را کمی چرب کرده و سپس داخل فر قرار دهید.
۱۳. پس از آن که مرغ در فر با حرارت کم به مدت یک ساعت پخت، می‌توانید حرارت فر را کمی بیشتر کنید تا کاملا مغز پخت شود.
۱۴. بعد از ۲ و نیم تا سه ساعت مرغ شما آماده مصرف است.

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا