خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی آش لوبیا سفید؛این غذای اصیل ایرانی

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 198
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,550
کیف پول من
-20,553
Points
0
چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفره‌های افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آش‌های خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش ل*ذت ببرین.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید

  • لوبیا سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سبزی آش خورد شده: ۴۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز)
  • اسفناج درشت خورد شده: ۴۰۰ گرم
  • رشته آشی: ۲۰۰ گرم
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز د*اغ، نعنا د*اغ و سیر د*اغ به مقدار لازم
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

مراحل تهیه آش لوبیا سفید
۱. ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۲. برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز د*اغ و سیر د*اغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۳. حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۴. بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۵. بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشته‌ها بپزن و حجیم بشن.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۶. وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۷. دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا د*اغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا