خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر؛غذای محبوب بچه ها

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 228
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,596
کیف پول من
25
Points
0
شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به س*ی*نه آن می‌زند. طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر و سیر را در ادامه مطلب بخوانید. در ابتدای کار بد نیست بدانید شنیسل مرغ با ریشه مجارستانی به تمام غذا‌هایی گفته می‌شود که ترکیبی از انواع گوشت، آرد سوخاری و روغن یا کره هستند.
طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر و سیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

مواد لازم:

  • کره: ½ پیمانه
  • سیر له شده: ۴ حبه
  • خرده نان ریز شده: ¾ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ½ پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: ۱ و ½ پیمانه
  • جعفری ساطوری خرد شده: ¼ قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی: ¼ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوری
  • س*ی*نه مرغ بدون پو*ست و استخوان: ۸ تکه
طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر و سیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

دستور پخت:
۱. برای درست کردن شنیسل مرغ پنیری ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید. کره را در یک ماهیتابه کوچک و روی شعله ملایم گ*از آب کنید. وقتی کره آب شد حبه‌های سیر له شده را در کره به مدت ۲ الی سه دقیقه تفت دهید.
۲. در یک کاسه پهن و بزرگ خرده‌های نان، پنیر پارمزان، پنیر چدار، جعفری، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد س*ی*نه‌های مرغ شسته شده و خشک شده را در با مخلوط سیر و کره خوب آغشته کنید و سپس در ترکیب پودر نان و سایر مخلفات بزنید. تمام قسمت‌های شنیسل مرغ باید به ترکیب خرده نان و باقی مخلفات آغشته شوند. بهتر است اندازه تکه‌های س*ی*نه مرغ برای شنیسل خیلی ضخیم نباشند و هر تکه س*ی*نه از وسط به دو نیم برش زده شود.
۳. در آخرین مرحله تکه‌های شنیسل مرغ را در سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که روی مرغ‌ها طلایی شد با یک چنگال یا خلال دندان میزان پخت شنیسل را امتحان کنید. اگر باز هم نیاز به پخت بیشتر داشت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان برای پخت بدهید.

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا