خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه شکر لیمو برای انواع شیرینی و نان

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 228
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,596
کیف پول من
25
Points
0
شکر لیمو روشی ساده برای افزودن طعم عالی و واقعی لیمو در شکر برای انواع شیرینی‌ها و نان هاست. اگر علاقه‌مند به طعم لیمو هستید و دوست دارید بوی آن را در انواع دسرهایتان داشته باشید باید این شکر لیمو را امتحان کنید همچنین می‌توان آن را با انواع مرکبات دیگر مثل پرتقال و لیمو سبز هم امتحان کرد.

شما تاکنون شیرینی‌های لیمویی مثل شیت کیک لیمویی و کیک ماست و لیمو و انواع لیموناد‌ها را با ما تجربه کردید. اما این‌ها تنها روش‌های بهره‌گیری از طعم لیمو نیستند شما می‌دانید که برای هر چیزی روش‌های بسیاری وجود دارد و شکر لیمو هم یکی از این روش‌ها برای گنجاندن طعم لیمو در خوراکی‌های دوست داشتنی ماست. اگر در لیمویی‌ترین شیت کیک لیمویی خواستیم یک کیک تمام لیمویی داشته باشیم این شکر لیمویی هم می‌تواند بر غنای آن بیفزاید.

شکر لیمویی چیست؟

شکر لیمو یک نوع شکر دانه‌دار است که با پو*ست لیموی تازه، در غذاساز پوره و ترکیب می‌شود که در نتیجه آن، طعم لیمو به داخل شکر تزریق می‌شود و یک طعم لیمویی به شکر می‌دهد. بیشتر طعم و بوی لیمو در پو*ست آن قرار گرفته که حاصل ترکیبات فیتو شیمایی و ماده معطر لیمونن است. اگر بتوانید با ذره بین به پو*ست لیمو نگاه کنید، متوجه حفره‌های کوچکی روی آن خواهید شد. هر یک از این حفره‌ها حاوی مقدار قابل توجهی روغن لیموی غلیظ و معطر هستند که بخش زیادی از طعم و بوی لیمو بر عهده آن است. شکر مرکباتی، روش خوبی برای گنجاندن طعم فوق العاده لیمو در شکر است.

شکر لیمو


شکر لیمو را می‌توان در انواع نان‌های لیمویی و کیک ماست لیمویی، کیک پوند و شیت کیک لیمویی و حتی در انواع لیموناد مورد استفاده قرار داد. البته شما می‌توانید در هر خوراکی که بخواهید طعم لیمو بدهد، استفاده کنید. مثل انواع چای و دمنوش که با حضور این شکر معطر، فوق العاده خواهد شد. من قهوه را امتحان نکردم، ولی احتمالا آن هم خوب خواهد بود. استفاده از شکر لیمو حتی می‌تواند بهتر از اسانس لیمو باشد که تازگی و طعم واقعی لیمو را نخواهد داشت.

برای این شکر از پو*ست لیمو استفاده می‌شود نه زست لیمو که همان رنده شده پو*ست لیموست. پو*ست در واقع لایه بیرونی میوه است. پو*ست میوه ممکن است ضخیم باشد مثل گریپ فروت یا نازک مثل لیموی ایرانی. پو*ست شامل بخش زست (لایه رنگی پو*ست) و بخش داخلی که تلخ و سفید است. در حالی که زست فقط بخش رنگی بیرون پو*ست را شامل می‌شود؛ جای که روغن‌های معطر را در بر دارد. شما می‌توانید با استفاده از زستر یا همان رنده مخصوص و ظریف تنها قسمت رنگی لیمو را بردارید یا اینکه از پو*ست کن مخصوص سبزیجات استفاده کنید که تکه‌های بزرگی از پو*ست بیرونی را جدا می‌کند. در این جا هم از پو*ست کن مخصوص سبزیجات استفاده شده است.

برای درست کردن این شکر لیمویی تنها به چند چیز نیاز دارید. لیمو‌های تازه که ترجیحا باید ارگانیک باشند، چون شما فقط از پو*ست لیمو استفاده می‌کنید نه کل آن. البته یادآور می‌شود که لیموی شما باید از نوع لیموی سنگی باشد که پو*ست ضخیم‌تر و با مساحت بیشتری دارد. شکر باید از نوع شکر سفید باشد. یک پو*ست سبزیجات هم برای جدا کردن پو*ست لیمو نیاز دارید و در انتها نیازمند یک غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا هستید. در اینجا غذاساز ارجحیت دارد، اما اگر یک مخلوط کن خیلی قوی دارید هم به خوبی عمل می‌کند. دقت کنید که نباید از آسیاب استفاده کنید، چون ما به دنبال یک ترکیب دانه‌ای پرکاربرد هستیم نه پودر شکر که فقط برای بعضی از خوراکی‌ها می‌توان استفاده کرد.

مواد لازم

  • شکر سفید: ۲ پیمانه
  • لیمو: ۲ عدد، ترجیحا ارگانیک
شکر لیمو


طرز تهیه

۱. لیمو‌ها را بشویید و پو*ست بگیرید. با دقت قسمت رنگین پو*ست را از لیمو‌ها جدا کنید، بهتر است از پو*ست کن سبزیجات استفاده کنید، چون می‌خواهید فقط بخش رنگین آن را جدا کنید نه بخش سفید زیرین که تلخ است.

شکر لیمو


۲. شکر و زست لیمو (بخش رنگین پو*ست لیمو) را داخل غذاساز بگذارید و با زدن دکمه غذاساز بگذارید تا ترکیب شوند. این کار را تا موقعی که لیمو کاملا داخل شکر ترکیب شود و دیگر دیده نشود، انجام دهید. این کار زیر یک دقیقه وقت می‌گیرد.

شکر لیمو


۳. حالا به مخلوط نگاه کنید؛ شکر باید مرطوب، معطر و به رنگ زرد کم‌رنگ باشد. اگر هنوز هم قطعاتی از پو*ست لیمو را در آن می‌بینید پس زمان ترکیب کردن شما کم بوده است. اگر قطعات خیلی ریز هم باشند، مشکلی نیست. از شکر لیمویی در اکثر دستور‌هایی غذایی می‌توانید استفاده کنید یا آن را در کیسه زیپ لاک بریزید و در یخچال برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنید.

شکر لیمو


نکات مهم

  • بهتر است هر بار مقدار کمی را برای دستورالعمل خوراکی که می‌خواهید درست کنید، آماده کنید. به این ترتیب همیشه طعم و بوی تازه شکر لیمویی را خواهید داشت. روغن موجود در پو*ست لیمو به مرور زمان کیفیت و طعمش را از دست خواهد داد.
  • اگر مجبور هستید که مقداری از آن را برای دوره کوتاهی ذخیره کنید، بهتر است که شکر لیمو را داخل کیسه زیپ لاک محکم بریزید، کل هوای کیسه را خالی کنید و این کیسه را در یخچال نگهداری کنید.
  • در صورت نگهداری طولانی مدت می‌توانید آن را در فریزر و به مدت نهایتا سه ماه در فریزر ذخیره کنید.
  • این روش درست کردن شکر طعم‌دار را می‌توان برای سایر مرکبات مثل پرتقال و نارنگی هم انجام داد.
  • گریپ فروت و لیموی سبز (لیموی ایرانی) پو*ست‌شان کمی تلخ‌تر است و بهتر است از مقدار کمتری از پو*ست این مرکبات استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا