خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

زندگینامه امام حسین و صلح

ساعت تک رمان

ملیکا توسلی

مدیر تالار دین و مذهب
مدیریت تالار
منتقد انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-21
کیف پول من
61,404
امام حسین و صلح پیشتر اشاره کردیم که شماری از مورخان و محدثان کوشیده اند تا از امام حسن و امام حسین دو شخصیت متفاوت به دست دهند مثلاً درباره مسئله صلح آن چنان قلم زده اند که گویی امام حسین عله به صلح اعتقادی نداشته و حتی در این باره به برادر خود اعتراض کرده .است گفته شده که وی طرفدار مشی پدر بود؛ در حالی که امام حسن راه جنگ را نمی پسندید از امام حسین ع نقل شده است که از سر اعتراض به برادر :گفت به خدا پناه میبرم از اینکه علی را در قبر تکذیب و معاویه را تصدیق کنی از مدائنی نیز چنین نقل شده که حسین از پذیرفتن صلح سر باز زد تا آنکه برادرش با وی سخن گفت. پیشتر گفته آمد که امام مجتبی موافق جنگ بود و در این باره شواهدی نیز آورده شد. از سویی با قراینی روبه روییم که نشان میدهد امام حسین راهی بهتر از صلح
نمی شناخته و مردم را به اطاعت از برادرش خوانده است
نه در طول سالیان بعد این بوده که نسبت به سخنان و اقدامات
.۱ سیره عملی امام حسین در طول سالیان
دشمن مبنی بر مخالفت وی با برادرش همواره بی اعتنا بوده .است او تا پایان زندگی امام حسن در کنار آن حضرت بود و همانند ایشان در مدینه زیست حتی وی پس از شهادت برادر طی یازده
سال همان موضع را داشت این سیره نشان میدهد که امام حسین با مسئله صلح مخالفتی
نداشته است.
. زمانی که شیعیان افراطی از موضع صلح ناراحت شدند نزد امام حسین رفتند و از ایشان خواستند رهبری آنان را عهده دار گردد علی بن محمد بن بشیر همدانی میگوید همراه سفیان بن ابی لیلی به مدینه آمدیم و بر حسن بن علی وارد شدیم در حالی که مسیب بن نجبه و عده ای دیگر نزد او بودند من به او گفتم السّلام علیک یا مذلّ المؤمنین امام فرمود: سلام بر تو! بنشين من مذل المؤمنین ،نیستم بلکه معز المؤمنینم من از صلح چیزی جز حفظ جان شما
نمیخواستم او میافزاید سپس به سراغ برادرش حسین رفتیم و او را از آنچه حسن گفته بود آگاه کردیم ایشان فرمود برادرم راست می.گوید هر یک از شما تا وقتی این شخص معاویه زنده ،است پلاس خانه خود باشد تا ببینیم چه می.شود اگر او مرد و شما زنده بودید امیدوارم که خداوند آن را برای ما پیش آورد که رشد ما در آن باشد و ما را به خود و انگذارد. اشاره امام به زنده بودن معاویه بیانگر آن است که امام نیز به شرایط منجر به مسئله صلح واقف بوده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان