مواد لازم برای تهیه
آجیل پلو:
این مقدار مواد برای 6-5 نفر کافی است.
برنج 4 پیمانه
س*ی*نه مرغ 1 عدد (700 گرم)
ران مرغ 2 عدد (500 گرم)
پیاز 1 عدد
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده 4 قاشق سوپخوری
آلبالو 500 گرم
شکر 300 گرم
کشمش 1/2 پیمانه
قیسی 200 گرم
کره 100 گرم
خلال بادام 1/2 پیمانه
خلال پسته 1/2 پیمانه
گردو، درشت خرد شده 2 پیمانه
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای
ته دیگ ماست:
ماست 1 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع یا آب کرده 3-4 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را حداقل از 2 ساعت قبل خیس کنید.
2. پو*ست س*ی*نه و ران را جدا کنید و س*ی*نه مرغ را از طول نصف کرده و هر کدام از نیمه ها را دوباره نصف کنید تا چهار قسمت شود. تکه های مرغ را همراه پیاز خرد شده، نمک و 3 پیمانه آب در قابلمه متوسط روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد از جوش آمدن، کف روی مرغ را بگیرید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. اواخر پخت، 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده اضافه کنید.
3. هسته های آلبالو را در آورید و شکر را لابه لای آن بپاشید. 1/2 پیمانه آب د*اغ اضافه کنید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شکر آب شود.
4. قیسی را بشویید و چهار قسمت کنید. در صورت خشک و سفت بودن قیسی ها، آنها را 15 دقیقه در آب د*اغ خیس کرده، سپس آبکش نمایید.
5. خلال بادام درسته را بشویید و آن را 15 دقیقه با آب گرم خیس کنید و در صافی بریزید.
6. کشمش را 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید.
7. داخل تابه، 2 قاشق سوپخوری کره را آب کنید. کشمش، قیسی، گردو، خلال بادام، خلال پسته را اضافه کرده و روی حرارت ملایم 2 دقیقه تفت دهید و1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده بیافزایید.
8. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. پنجره فر را روی طبقه پایین قرار دهید.
9. برنج را آبکش کنید.
10. کف قابلمه بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برای ته دیگ از نان، سیب زمینی یا ماست استفاده کنید.
11. برنج را روی ته دیگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برنج بخار کند. 2 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده و 3 قاشق سوپخوری روغن د*اغ روی برنج بدهید و درب قابلمه را بگذارید.
12. بعد از دم کشیدن برنج ان را با مواد تزئین کنید
غذای شما حاظر است.
انجمن تک رمان