تالار گویا:
نحوه کار تالار ما به این شکله که کاربران عزیز تو فراخوان جذب گوینده اعلام آمادگی میکنن ، ما مکالمه ای در این باره باهاش ایجاد میکنیم و قوانین و باید ها رو بهشون میگیم، موافقتشون رو که اعلام کردن، ازشون تست گرفته میشه. اگه صداشون مناسب گویندگی بود، رنک آزمایشی بهشون داده میشه، بعد یک ماه با بررسی فعالیتشون، تصمیم میگیریم که رنک ثابت بدیم یا نه.
برای کار گویندگی صدای خوب و با احساس کفایت میکنه
نکته ای فراتر از چیزهای که گفتم وجود نداره
مدیر تالار : گلبرگ
تالار طراحی:
درمورد تالار طراحی نکتهی خاصی برای یادگیری نیست
فقط قسمت درخواستها و گالری عکس آثار با نویسندهها مرتبطه
سعی کردم همهچیز رو واضح دستهبندی کنم
تنها چیزی که دلم میخواد همه رعایت کنن، تگ کردن من حین درخواسته
واقعا بعضی وقتها بعد چند روز میفهمم که درخواست داشتیم
مدیر تالار: MINERVA
تالار ترجمه و ادبیات:
فراخوان - | فراخوان جذب مترجم |
برای تالار ترجمه مورد خاصی نیست یعنی واضحه همه چی
ولی ادبیات این نحوه تاپیک زدن تو ساب خودش حتما بگی
بگی مقدمه باید ۵ خط باشه حداقل
تو عنوان تاپیک اسم نویسنده باید درج شه
و برای تگدهی دلنوشته و شعر یه هفته صبر کنن چون کار گروهی بعضی ها دیر جواب میدن و باید به توافق برسیم
مدیر تالار: ساچلی
تالار تیزر:
تالار تیزر دیگه همه چیزش مشخصه فقط وقتی درخواست تیزر و گیف تبلیغاتی داده میشه حتما باید قبلش گالری مربوطه رو زده باشید و تیزریست هم حتما باید کار رو که تحویل داد و توسط مدیر تایید شد داخل تاپیک دریافت و یو آپلود بزارید و حتما هم داخل یو اپلود ثبت نام باشه و دائمی رو انتخاب کنه.
فراخوان - فراخوان جذب ادیتور
مدیر تالار: halcyon
تالار رمان:
https://forums.taakroman.ir/threads/
26728/
خب تالار رمان اول باید قوانین هارو بخونن
قوانین - | قوانین درخواست تگ رمان |
28808/
قوانین - | ژانرهای مورد قبول انجمن تک رمان |
بعدش درخواست ناظر ب*دن و بعد منتظر تایید مدیر تالار باشن
علاوه بر تایپ رمان ما تاپیک های دیالوگ داریم، مصاحبه با کاراکتر رمان داریم، ساب ویرایش توسط نویسنده داریم، تاپیک اسم داریم با ۱۶۳ تا اسم. ساب چرک نویسی داریم برای تمرین نویسنده، رمان بعد از ۳ماه پارت نذاشتن میره متروکه، هر انتقال به متروکه ۲۰۰۰ کسر میشه و خروج از اون ۳۰۰۰ اضافه میشه به نویسنده، تاپیک ژانر هارو داریم.
تالار کپیست:
تالار کپیست چیز خاصی نداره
فقط باید قبلش هر اثری بره تالار ویرایش بعد بیاد اونجا
و نکته خیلییییییییییییییی مهم اگه متن مخصوص کپیست دارای فاصله باشه اثر کپی نمیشه و میره کتابخانه تک رمان
مدیر زیبامون: @lunika
تالار تایپیست:
https://forums.taakroman.ir/threads/28222/
خب نحوه کار با تالار تایپیست کار شاخی نیست و نیاز به آنلاین بودن و فرز بودن شما داره مثلا ۲ ساعت آنلاین بودن کافیه ^_^
حالا چه کار باید بکنیم؟ خب شما از توی ساب کتابای درخواستی یا کتاب مورد علاقه خودتون، و تایید کتاب توسط مدیر، یک تاپیک اولیه میزنید که توش شناسه رمان رو وارد میکنید و بعد در پست های بعدی کتابتون رو تایپ میکنید تا آخر.
بعد از تایپ، کتاب شما توسط خود مدیر به تالار ویرایش انتقال پیدا میکنه و تا پایان ویرایش شما صبر میکنید. بعد از اون کتاب شما به ساب کتابای تموم شده انتقال پیدا میکنه و بعد در تالار کتابخانه، توسط مدیر تالار، معرفی و اعلامیه میشه.
البته لازم به ذکر هستش که برای هر تایپیست رنک و دفترکار و مدال در نظر گرفته شده و هر دو هفته یکبار دفترکار شما توسط مدیر مربوطه چک میشه تا کسی تنبلی نکنه و از زیر کار در نره :)
مدیر تالار: sillag
تالار کتابخانه:
این تالار نیاز به جذب عضو نداره و زیر نظر ۴ مدیر هستش.
فعالیت ما در این تالار به این صورت هستش که ما با نویسندگان مصاحبه میکنیم
که این بخش پرنک ما توی تالار کتابخونه هستش.
و همچنین آثار تموم شده و کامل شده توی تالار هایی مثل تالار رمان رو به این تالار انتقال میدیم تا علاقه مندان به خواندن مجدد آثار، به کلشون به راحتی دسترسی داشته باشن.
فراخوان - فراخوان جذب گوینده
"بسم تعالی" سلام خدمت کاربران تک رمان... عزیزانی که علاقمند به گویندگی هستن در این تاپیک اعلام آمادگی کنند تا ازشون تست گرفته بشه. توجه داشته باشید شرایط زیر رو باید داشته باشید: 1_صدای خوب و نداشتن لهجه خاصی 2_داشتن روحیه کاری 3_داشتن وقت کافی "کادر مدیریت تک رمان"
forums.taakroman.ir
برای کار گویندگی صدای خوب و با احساس کفایت میکنه
نکته ای فراتر از چیزهای که گفتم وجود نداره
مدیر تالار : گلبرگ
تالار طراحی:
درمورد تالار طراحی نکتهی خاصی برای یادگیری نیست
فقط قسمت درخواستها و گالری عکس آثار با نویسندهها مرتبطه
سعی کردم همهچیز رو واضح دستهبندی کنم
تنها چیزی که دلم میخواد همه رعایت کنن، تگ کردن من حین درخواسته
واقعا بعضی وقتها بعد چند روز میفهمم که درخواست داشتیم
مدیر تالار: MINERVA
تالار ترجمه و ادبیات:
فراخوان - | فراخوان جذب مترجم |
برای تالار ترجمه مورد خاصی نیست یعنی واضحه همه چی
ولی ادبیات این نحوه تاپیک زدن تو ساب خودش حتما بگی
بگی مقدمه باید ۵ خط باشه حداقل
تو عنوان تاپیک اسم نویسنده باید درج شه
و برای تگدهی دلنوشته و شعر یه هفته صبر کنن چون کار گروهی بعضی ها دیر جواب میدن و باید به توافق برسیم
مدیر تالار: ساچلی
تالار تیزر:
فراخوان - فراخوان جذب تیزریست
« بسم تعالی» &^%(8 سلام به دوستان تک رمانی عزیز؛ دوستان نیازمند تیزریست با آموزش هستیم. نیاز نیست که کار خاصی بلد باشید فقط باید نکات زیر رو رعایت کنید. جهت اعلام همکاری توی همین تاپیک اعلام امادگی کنید، باهاتون مکالمه میزنم🍓 ۳- داشتن برنامه اینشات(اگه کار با اینشات رو بلد نیستید اموزشات داده...
forums.taakroman.ir
فراخوان - فراخوان جذب ادیتور
مدیر تالار: halcyon
تالار رمان:
26728/
خب تالار رمان اول باید قوانین هارو بخونن
قوانین - قوانین درخواست رنک نویسندگی | تک رمان
با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران تک رمان. در این تاپیک قوانین شرایط اخذ گروه کاربری "نویسنده اختصاصی " و " نویسنده انجمن " توضیح داده می شود: نویسنده اختصاصی: اتمام حداقل سه رمان فقط و فقط در انجمن تک رمان داشتن حداقل یـک رمان با تگ نیمه حرفهای یا حرفهای پیش زمینه دریافت این رنک داشتن رنک...
forums.taakroman.ir
28808/
قوانین - ممنوعهها در نوشتن
"بسم الله الرحمن الرحیم" درود به تک رمانیهای عزیز، امیدوارم حالتون خوب باشه. با توجه به محدودیتهایی که برای نوشتن رمانها وجود داره، تصمیم بر این گرفتم که موارد ممنوعه و فی*ل*ت*ری*ن*گ رو براتون شرح بدم تا متوجه بشید حین تایپ رمان باید از نوشتن چه مواردی خودداری کنید و تا چه حدی برای نوشتن...
forums.taakroman.ir
بعدش درخواست ناظر ب*دن و بعد منتظر تایید مدیر تالار باشن
علاوه بر تایپ رمان ما تاپیک های دیالوگ داریم، مصاحبه با کاراکتر رمان داریم، ساب ویرایش توسط نویسنده داریم، تاپیک اسم داریم با ۱۶۳ تا اسم. ساب چرک نویسی داریم برای تمرین نویسنده، رمان بعد از ۳ماه پارت نذاشتن میره متروکه، هر انتقال به متروکه ۲۰۰۰ کسر میشه و خروج از اون ۳۰۰۰ اضافه میشه به نویسنده، تاپیک ژانر هارو داریم.
تالار کپیست:
تالار کپیست چیز خاصی نداره
فقط باید قبلش هر اثری بره تالار ویرایش بعد بیاد اونجا
و نکته خیلییییییییییییییی مهم اگه متن مخصوص کپیست دارای فاصله باشه اثر کپی نمیشه و میره کتابخانه تک رمان
مدیر زیبامون: @lunika
تالار تایپیست:
https://forums.taakroman.ir/threads/28222/
خب نحوه کار با تالار تایپیست کار شاخی نیست و نیاز به آنلاین بودن و فرز بودن شما داره مثلا ۲ ساعت آنلاین بودن کافیه ^_^
حالا چه کار باید بکنیم؟ خب شما از توی ساب کتابای درخواستی یا کتاب مورد علاقه خودتون، و تایید کتاب توسط مدیر، یک تاپیک اولیه میزنید که توش شناسه رمان رو وارد میکنید و بعد در پست های بعدی کتابتون رو تایپ میکنید تا آخر.
بعد از تایپ، کتاب شما توسط خود مدیر به تالار ویرایش انتقال پیدا میکنه و تا پایان ویرایش شما صبر میکنید. بعد از اون کتاب شما به ساب کتابای تموم شده انتقال پیدا میکنه و بعد در تالار کتابخانه، توسط مدیر تالار، معرفی و اعلامیه میشه.
البته لازم به ذکر هستش که برای هر تایپیست رنک و دفترکار و مدال در نظر گرفته شده و هر دو هفته یکبار دفترکار شما توسط مدیر مربوطه چک میشه تا کسی تنبلی نکنه و از زیر کار در نره :)
تالار کتابخانه:
این تالار نیاز به جذب عضو نداره و زیر نظر ۴ مدیر هستش.
فعالیت ما در این تالار به این صورت هستش که ما با نویسندگان مصاحبه میکنیم
اطلاعیه - مصاحبه با اعضای انجمن تک رمان
□_□بسم الرب المکتوب◇_◇ سلاممم دوستان وقت همگی بخیر باشه قراره یه کار خفن انجام بدیم اونم اینهکه دوباره بخش مصاحبه با اعضا رو احیا کنیم. پس اگر میخواید که باهاتون مصاحبه انجام بشه، توی همین تاپیک اعلام آمادگی کنید و منتظر بمونید تا باهاتون یه مصاحبه خفن انجام بشه :) ب*و*س به کلتون🙃❤️
forums.taakroman.ir
و همچنین آثار تموم شده و کامل شده توی تالار هایی مثل تالار رمان رو به این تالار انتقال میدیم تا علاقه مندان به خواندن مجدد آثار، به کلشون به راحتی دسترسی داشته باشن.