ماه رمضان در تاجیکستان این غذا را به دلیل سادگی طرز تهیه و همچنین مفید بودن برای صبحانه تهیه میکنند و با کره یا روغن دام میخورند.
«گردسوز» نیز از دیگر غذاهای معمولی برای صبحانه افراد روزهدار است که از گرد آرد و شیر تهیه میشود.
خانمهای تاجیک ابتدا گرد آرد را در روغن بریان و سرخ کرده و سپس این گرد آرد تهیه شده را با شیر آمیخته تا لحظه جوش آمدن میپزند.
ماه رمضان در تاجیکستان سفرههایی که خانوادههای تاجیک باز میکنند بازگوی پیوندهای سنتی و مذهبی این ملت بوده و همچنین با مقوی بودن ترکیب روزه داران را در این روزهای طولانی توان و قوت میدهد.
انجمن تک رمان
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان